Manhatten (New York)

Attraction Type:

  • Seværdigheder

Manhatten bliver ofte betegnet som New York Citys finansielle og administrative center og er derfor en stor og vigtig del af New York. Tager du til New York, bør du derfor slå et smut forbi denne bydel, hvor der ligeledes er mange af de turistattraktioner og faciliteter, som folk kommer fra hele verdenen for at opleve i virkeligheden.

Andre seværdigheder der er berømte og værd, at tage et kig på, er Central Park og Times Square, som hvert år har flere millioner besøgende.

Et af de mest travle steder er Midtown, som kort kan beskrives, som pulsen der holder New York i gang. Strækningen er på omkring 5 kvadratkilometer og der er alt hvad du kan drømme om af forskellige museer, forretninger, restauranter og ikke mindst hoteller. Derudover er der lys og farver over hele gaden, der får den til at lyse kraftigt op og et fantastisk syn især om aftenen.

En fejl som mange begår, når de er i New York er, at tage subwayen forbi Midtown på Manhatten, så de undgår den fantastiske lange strækning samt et af de mest travle steder i hele New York og den fejl bør du ikke begå.

Sådan kommer du til Manhatten

Er du på ferie eller bor i New York, kan du komme til Manhatten ret hurtigt ved bl.a. at tage metroen, som er den hurtigste måde, at komme frem og tilbage på i New York. Du skal dog være forberedt på, at der er mange turister og folk der til hverdag bor i New York og pendler frem og tilbage, som mange gør i Danmark. Derfor er der altid mange mennesker og det er ligegyldigt, hvilken årstid du tager til New York, da det er en af de travleste byer i hele verdenen.

Kommer du direkte fra lufthavnen, er der også et hav af muligheder bl.a. Car Service, hvor du bliver hentet af en privatchauffør og kørt direkte ud til Manhatten og dit hotel. Fordelen ved denne mulighed er, at du slipper for køen til taxaerne og du bliver kørt i en ren lækker bil, der er velduftende og klar til din ankomst.

Du kan også tage en almindelig taxa, men de er ofte ikke nær så pæne og renlige, som den bil du får, hvis du benytter dig af en Car Service og den private chauffør, der kommer og henter dig fra lufthavnen til dit hotel.

Det kommer ligeledes an på, hvad du har råd til og hvilke lyster du har forud for din ferie eller besøg i New York. Det kan dog varmt anbefales, at gøre brug af en Car Service, da det er langt hurtigere end almindelige taxaer og ofte mere behageligt.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.