Stratosphere Tower (Las Vegas)

Der findes mange store hoteller i Las Vegas, men The Stratosphere Hotel er det ikke. Dog er hotellet indehaver af noget som ikke findes andre steder, nemlig Stratosphere Tower. Tårnet er 350 meter i højden, og øverst oppe finder man en roterende restaurant. På selve observationsdækket kan man stå både inden for og uden for og kigge. Derudover er der lounge, restauranter og ikke mindst den vilde udsigt. Det er designet således at vinduerne går hele vejen ned til gulvet, så man kan kigge neden under, hvor man kun kan se luften. Man tager elevatoren til toppen, som på små 30 sekunder køre helt til tops.

Det gør den med 550 meter i minuttet, med andre ord, tre etager i sekundet. Dette kunne føles som en vild rutsjetur ned ad, så der kører den heldigvis langsommere. Udover observationsdækket, så findes der også The Big Shot, X-Scream og Insanity. The Big Shot er 335 meter høj og er således en af de højeste rutsjebaner i hele verden. The Insanity er 275 meter høj, selv om den er en smule mindre i højden, kan den dog stadig give et adrenalin kick. Den snurrer nemlig rundt med 65 km. i timen. X-Scream er lidt mindre igen, nemlig 264 meter høj, her får passagerne mulighed for at falde udover kanten.

Udover de vilde rutsjebaner er der også underholdning som er revy med The Bite, eller showet American Superstars, med kendte look-alikes. Hotellet består af 2444 værelser og har et kasino på 7430 kvadrat meter, hvilket ikke er det største i Las Vegas. Men det der tæller hos Stratosphere Tower er de andre oplevelser man kan få for eksempel igennem de vilde rutsjebaner. Hotellet har beliggenhed mellem The Strip og centrum, hvilket er en god beliggenhed når man som gæst på hotellet ønsker at se det hele.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.