Niagara Falls (Ontario)

Attraction Type:

  • Natur & Parker

Niagara Falls er et af de største vandfald I verdenen og er en seværdighed, som der bør opleves, hvis man er nær Ontario. Det kæmpe vandfald bliver hvert år besøgt af mange tusinde fra hele verdenen dels på grund af, at det består af to vandfald. På den amerikanske side er der American Falls, hvor der på den canadiske side ligger Horseshoe Falls.

Der skulle være bedst udsigt over Niagara Falls fra den canadiske side, så er du endt på den amerikanske side, er der ingen vej uden om end at tage turen rundt til den canadiske side, da det er det hele værd.

Du vil hurtigt kunne bruge et par timer på denne seværdighed, men så heller ikke meget mere, da der ikke er meget andet end det kæmpevandfald at se, men dog stadig en masse hoteller. Det er til gengæld også fascinerende nok i sig selv og en kæmpe oplevelse, at få lov at se vandfaldet i virkeligheden og ikke kun på video og billeder.

Du kan let komme til Niagara Falls, da der ligger det ene hotel efter det andet på både den amerikanske og den canadiske bredde. Der kan dog være mange andre mennesker hele året på disse hoteller, da det er en berømt turistattraktion, hvis man befinder sig i nærheden.

Vigtig viden om Niagara Falls

Der er rig mulighed for, at besøge det kæmpemæssige vandfald, da der er åbent hele året rundt 24 timer i døgnet. Der er gratis entré til seværdigheden, men du skal dog være opmærksom på, at du skal have en entrébillet til Niagara State Park i USA.

Det største fald du kan finde ved Niagara Falls er ved et af de to vandfald, nærmere betegnet Horseshoe Falls på hele 53 meter. Der falder omkring 2,8 millioner liter vand pr. sekund igennem Niagara Falls og er et helt fantastisk syn at se med ens egne øjne, men samtidig også lidt skæmmende på en eller anden måde.

Du bør ikke udforske vandfaldet nærmere end at nyde synet af det, da det kan være dødsens farligt og kun meget få vovehalse, har overlevet vandfaldet. En af de mest spektakulære betragtninger er om lærerinden Annie Taylor, der tilbage i år 1901 kastet sig ud fra vandfaldet i en tønde, som 63 årig og overlevet det farlige vandfald. Siden har mange vovehalse igennem tiden forsøgt, at gøre det samme som Annie Taylor, men ikke mange har overlevet samme stunt.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.