Blog-arkiv

Gæsteindlæg: Få en bedre rejse til London med disse 2 tips

Flere hundrede danskere rejser dagligt til London for at nyde den engelske hovedstads mange tilbud, seværdigheder og attraktioner. Det er billigt at komme til London, men dér slutter det billige så også. Man kan dog gøre en række ting hjemmefra for at få en rejse til London, der er både billigere & bedre. Dem kigger vi på her.

Udgivet i Blog

Er det sikkert at rejse til Tyrkiet i 2016?

Ja, generelt set er det sikkert at rejse til Tyrkiet i 2016. Men der er nogle steder, det er en god idé at være ekstra opmærksomme på, hvis du planlægger en rejse til Tyrkiet.

Udgivet i Blog

Hvor meget brændstof bruger et fly?

Hvor meget brændstof et fly bruger kommer selvfølgelig an på hvilket fly det er, og hvor mange passagerer flyet har med. Hvor meget flyt et brændstof skal bruge for at flyve en bestemt tur, kommer også an på forhold som vind og temperatur.

Udgivet i Blog

Hvor meget må min håndbagage veje i fly?

Når du flyver er håndbagagen den bagage du selv tager med dig ombord på flyet. Det er op til de forskellige flyselskaber, hvor meget din håndbagage må veje, men der er nogle generelle regler for, hvad du må medbringe i din håndbagage. Den typiske max vægt for håndbagage ligger på omkring 8-12 kilo, men kan variere alt efter hvilket flyselskab du flyver med.

Udgivet i Blog

Hvor hurtigt flyver et fly?

Et passagerfly flyver med en hastighed på mellem 700-900 km/t når flyet er kommet i luften og har nået den højde det skal flyve i. Men når flyet letter og lander flyver det med nogle langsommere hastigheder.

Udgivet i Blog

Hvornår skal jeg bestille mine flybilletter?

Hvornår du bestiller dine flybilletter, har stor indflydelse på prisen for dine flybilletter. Som hovedregel er det vigtigt at bestille dine flybilletter i god tid inden afrejse – gerne 4 uger før eller tidligere.

Udgivet i Blog

Flyforsinkelse med Norwegian: Sådan fik jeg kr. 3000 i erstatning for aflyst fly

I december 2015 var jeg på besøg hos svigerforældre nord for Skive. Den nemmeste og hurtigste måde at komme hjem til København herfra er med fly fra Aalborg Lufthavn. Således havde min kæreste og jeg booket billet tilbage i november med Norwegian fra Aalborg Lufthavn til Københavns Lufthavn.

Udgivet i Blog

Hvem giver stjerner til hotellerne?

Når du søger efter hoteller, har du altid mulighed for at sortere efter antallet af stjerner. Et hotel kan i Danmark have fra 1 til 5 stjerner. Sådan er det i det meste af Europa. I Dubai kan det til gengæld lade sig gøre at have 7 stjerner, som det verdensberømte Burj Al Arab har.

Udgivet i Blog

Derfor møder AirBnB modstand i hele verden

Det er ikke mere end få måneder siden, at Berlins bystyre valgte, korttidsudlejning i den tyske hovedstad fremover skal være forbudt. Hvis du skal leje ud, skal du gøre det i minimum 2 måneder, og der venter bøder på mange titusinde kroner, hvis du bliver taget i det modsatte.

Udgivet i Blog

Sydney – Taronga Zoo & Aboriginals

En by hvis navn sidder fast på manges tunger, men hvis facader blot bliver set af de mest dedikerede. Sydney er med sin pragt et vidunder, hvilket understreger hvor vigtigt det er, at besøge byen mindst én gang i sit liv.

Udgivet i Blog