Yellowstone National Park (Wyoming)

Attraction Type:

  • Natur & Parker

Yellowstone National Park er på omkring 9000 km2 og er verdens første national park oprettet tilbage i år 1872 nærmere betegnet Rocky Mountains i USA. Noget af det mest bemærkelsesværdige ved nationalparken er det 2000-2500 meter høje kraterbækken, som opstod i forbindelse med et vulkanudbrud for mange hundrede år tilbage, men som stadig er aktiv i dag med sine varme kilder. Parken er også kendt for sin særpræget geologiske forhold, fordi hele landskabet er skabt af et stort vulkanudbrud og ikke kun det store kraterbækken.

Vandfaldende i Yellowstone River er fantastisk smukke og en del af nationalparken. Derudover er der masser af forskelligt vildt, som man også i høj grad vil kunne opleve med ens egne øjne. Stort set hele overfalden er dækket af fyrreskov, kun på nær de allerhøjeste bjergkædetoppe samt Yellowstone Lake, som er en fisker sø med mange forskellige fisk i og med godt liv.

Yellowstone National Park er en rigtig stor seværdighed i USA og bliver årligt besøgt af omkring 3 millioner af mennesker fra hele verdenen, som kommer ikke kun for at opleve en nationalpark, men for at opleve verdens første nationalpark. Turisterne oplever for det meste den skønne natur fra den 228 km lange Grand Loop Road, fordi overfladen hovedsagligt består af fyrreskov.

Overnat på en af de mange hoteller lige uden for nationalparken

Du har rigeligt med muligheder for at overnatte helt tæt på Yellowstone National Park, da der ved de mange indgange til nationalparken, er opstået små byer med rigtig mange hoteller samt moteller, fordi seværdigheden bliver besøgt af så mange turister årligt.

Det er en rigtig god mulighed for dig, der ønsker at udforske den flotte nationalpark og naturen i flere dage, da du ikke kun på en enkelt dag, kan nå at se alt hvad den byder på. Har du ikke mere end en dag, anbefales det at vælge et par seværdigheder ud inde i parken, som du godt kunne tænke dig at se.

Der er også begrænset med muligheder for overnatning på et af de få moteller inde i selve nationalparken, men der skal man være ude i god tid, da mange rigtig gerne vil have samme oplevelse og der er rift om billetterne til disse moteller.

Ydermere er der mulighed for at slå sit eget telt op, men det anbefales ikke, som første udgangspunkt, da det også bliver forbundet med en fare i og med, at naturen har absolut første prioritet i nationalparken.

Sørg derfor for at være ude i god tid, hvis du vil overnatte inde i Yellowstone National Park eller overnat på en af de mange hoteller uden for, så du også kan komme sikkert hjem igen til Danmark.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.