Maui (Hawaii)

Attraction Type:

  • Natur & Parker

Hawaii har altid været et populært rejsemål når folk skal på ferie, og Hawaiis næststørste ø Maui er ingen undtagelse. Hawaiis popularitet skyldes i høj grad det varme klima, og det gæstfrie miljø når det kommer til turister. Med en årlig gennemsnitstemperatur på omkring 25 grader, er det også forståeligt at folk forlader de koldere klimaer og søger mod Hawaii.

Men klimaet og de smukke strande er ikke den eneste grund til at folk rejser til Maui. Der er nemlig også enormt smukke naturomgivelser, der ikke kan sammenlignes med dem der findes andre steder. Som et eksempel er der Mauis største vulkan Haleakalā (”Solens Hus”), der er et særligt smukt syn ved solopgang. Hvis man er mere til at opleve naturen i form af vandfald, er der også rig mulighed for dette. Det er nemlig her en mulighed at tage en guidet dagstur til Hana, hvor der vil være en lang række smukke syn, inklusiv uforglemmelige vandfald

De mest populære aktiviteter på Maui i Hawaii

Når man er på Maui, er der naturligvis også muligheder på at bade og andre vandbaserede aktiviteter. Her er det enormt populært at tage med en båd længere ud på havet, hvor der er mulighed for at hoppe i og snorkle med de mange farverige fisk. Hvis man er mere til det lave vand, kan man alene og udforske havet i vandkanten.

Når det kommer til mad og drikke, er der et kæmpe udvalg, næsten uafhængigt af hvor på Maui man befinder sig. Der serveres nemlig grill og farverige drinks, næsten hele døgnet rundt. Det er heller ikke unormalt at folk tager til Maui i Hawaii for at surfe. Her vil man finde at der er en lang række muligheder indenfor både surfing og windsurfing.

 

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.