Hotel i London

Går turen til London?

Find det helt rigtige hotelværelse i London. Indtast her hvornår I checker ind, hvornår I checker ud og hvor mange voksne og børn I er. Så søger vi blandt alle ledige hoteller i London og finder både bedste og billigste til jer.

Book hotel in

We find the best and cheapest hotels in

Arrival:

Departure:

Number of adults:

Number of children:

Press "Find" and view your hotels in now


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/billigeflybilletter.dk/public_html/wp-content/themes/billigeflybilleter1/template-parts/hotels/cheapest-hotels.inc.php on line 7

Halfdan Says:

London er en fantastisk by. Derfor er det også den mest populære by blandt danske turister overhovedet. Du har mulighed for både at vælge små og billige hoteller fra 4-500 kroner, 4-stjernede hoteller fra 7-800 kroner, hele AirBnB-lejligheder, meget billige hostels og meget mere. Mulighederne er helt åbne. Jeg er selv i London cirka en gang om året. Du kan altid finde en undskyldning. Sidste gang for mig var en koncert i Wembley. Glæd dig!

Skal du rejse til London på forretningsrejse eller på ferie i mere end en dag, har du også brug for et hotel. Dette kan være lidt af en jungle, at finde frem til et hotel, som er til at betale og derfor vil du på denne oversigts side, kunne udfylde en formular med din destination i London og få et samlet overblik over de hoteller der er tilgængelige i London og som samtidig lever op til dine forventninger om pris, komfort og beliggenhed.

London er en dyr by og priserne på hotellerne er også ofte herefter. Det er ikke specielt svært, at finde frem til et hotel i London, men kan derimod godt tage tid, at finde frem til et der ligger i centrum af London, så du har mulighed for nemt at komme rundt i byen og som samtidig er til at betale for alle.

Afhængig af hvad du er til og hvor lang tid du skal være i London, kan du til eller fravælge nogle ting. F.eks. vil det ikke være relevant for dig med all-inklusive på din rejse, hvis du er på forretningsrejse og alligevel ikke, har tid til at spise samtlige måltider på dit hotel. Så kan det være en bedre idé for dig, kun at vælge f.eks. morgenmad og dermed sparer du også dig selv for en masse penge eller dit firma.

Skal du blot på en storbysferie med et par gode venner i en weekend, betyder komforten måske ikke nær så meget for dig, men derimod at beliggenheden er helt i top, så i hurtigt kan komme rundt i London fra jeres hotel. Der vil formålet ofte være at shoppe dagen lang og man vil derfor ikke være nær så meget på sit hotel og derfor, er det bedste hotel nødvendigvis ikke den bedste løsning her, men bare et sted, hvor der er en seng, så man trodsalt har et sted til sine ting og kan få lidt søvn.

Der er nogle forskellige kendte hotelkvarterer i London, som ligger meget centralt i byen og ved nogle store kendte seværdigheder, der bestemt er et besøg værd, når du er i London f.eks. Big Ben. Disse hotelkvarterer f.eks. i Westminister nær Big Ben kan du evt. se om har nogle ledige hotelværelser, når du skal til London på din næste forretningsrejse, storbysferie eller blot skal af sted i et par dage til London for at udforske den største by i England.

London er en del af Storbritannien, der for nyligt sagde “Nej tak” til EU i form af det meget omtalte Brexit. Hvad det betyder for din rejsemuligheder, herunder flybilletter til London og hotellerne i byen, ved vi endnu ikke. Vi holder dig naturligvis opdateret her på siden, som vi lærer mere om det.

Exciting sights in ..

SHOW MORE

Nearby airports ..

Book a Room!

Arrival:

Departure:

Number of adults:

Number of children:

Book a Room!