Harrods (London)

Attraction Type:

  • Shopping

Hvis man godt kan lide at shoppe, og samtidig også kan lide at købe de lidt mere eksklusive mærker, så er Harrods i London lige stedet. Selv hvis man ikke agter at købe noget, så er det bestemt stadig et besøg værd, da det faktisk er en hel lille turistattraktion i sig selv.

Et traditionsrigt stormagasin

Harrods blev faktisk grundlagt helt tilbage i 1834, så det har efterhånden en hel del år på bagen. Dengang var det faktisk kun grøntsager, som blev solgt. Det er det bestemt ikke længere. Nu er det mulig at købe produkter fra alverdens forskellige eksklusive producenter. Harrods har dog heldigvis valgt at bibeholde den samme charme, som da den åbnede, og man er derfor sikker på at få en fantastisk oplevelse.

Det er altså ikke bare endnu et stormagasin. Det er et helt særligt et af slagsen, og der findes næppe noget lignende andre steder i verden. Det er samtidig rigtig stort, og måler hele 92.000 m². Det er således også det største stormagasin i London og faktisk i hele England. Der er hele 7 etager, hvor der som sagt er spækket med eksklusive produkter.

Når man har gået rundt og kigget på forskelligt mærkevare tøj, smykker osv., så er det måske på tide med et lille afbræk. Derfor bør man hvis man har børn eller måske selv bare er en barnlig sjæl, besøge deres legetøjsafdeling, som ganske enkelt er helt fantastisk. Her er det muligt at se, købe og prøve en stor del af forskelligt legetøj, og det er med sikkerhed et kæmpe hit i blandt de yngre mennesker.

Restauranter i Harrods

Hvis man ikke er på udkig efter materiale goder, men derimod gerne vil have noget godt til ganen, så kan man bestemt også få det i Harrods i London. Der er således 27 restauranter i stormagasinet, hvor man kan få alt lige fra pizzaer til kinesisk. Så uanset hvad man lige føler for af mad, så kan man næsten være helt sikker på, at det kan skaffes her.

Så hvis man er så heldig at være i London, så bør man virkelig besøge Harrods. På trods af at det er et stormagasin, så er det faktisk en hel turistattraktion i sig selv, og bestemt en kæmpe oplevelse man bør give til sig selv og sine medrejsende. Harrods i London er en hel unik oplevelse.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.