Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Gatwick lufthavn ligger i London og er den anden mest travle kun efter Heathrow lufthavn målt på passagerer årligt. Den ligger omkring 40 km syd for Englands hovedstad London. Da mange charterfly fra lande sydpå ikke må bruge Heathrow lufthavn, lander de i stedet for i Gatwick og dette giver også et øget antal af passagerer i lufthavnen om året.

Ligeledes er Gatwick også base for flere transatlantiske ruter pga. af restriktioner i Heathrow lufthavn. Der er årligt mere end 38 millioner passagerer igennem lufthavnen. Det er dog kun cirka en tredjedel, i forhold til Londons største lufthavn Heathrow.

Til og fra lufthavnen med bus

Fra lufthavnen kan man nemt komme ind til centrum af London, men det tager ofte lidt længere tid. Der afgår busser fra Gatwick indtil London Victoria Station en gang i timen, hvoraf turen tager et sted mellem 90 og 120 minutter. Enkelt billetter koster omkring 70 DKK, men kan varierer lidt afhængig af kursen på den engelske pund. Du kan dog booke dine billetter til bussen hjemmefra, så du er sikker på, at der er plads i bussen, når du skal til og fra lufthavnen.

Til og fra lufthavnen med tog

Der kører toge kaldt Gatwick Express cirka hvert 15. minut og dette er en noget hurtigere transportmulighed end busserne, da det kun tager omkring 30 minutter, at komme ind til centrum af London. En sådan billet koster hvad der svarer til 180 DKK.

Til og fra lufthavnen med taxa

En sidste mulighed for at komme til og fra Gatwick lufthavn er med taxa. Den normale rejsetid er ca. 60-70 minutter ind til London centrum og koster hurtigt over 700 DKK. Hvis du gerne vil med taxa fra lufthavnen, kan det derfor være en god idé, at have bestilt din transport på forhånd, da du dermed vil kunne spare dig selv for en hel del penge.

Der er gode overnatningsmuligheder ved Gatwick lufthavn, hvor der er flere lækre hoteller til flere forskellige priser. Heriblandt Hilton London Gatwick Airport hotellet, som er direkte forbundet med den sydlige terminal og koster cirka 694 DKK for en overnatning. Dermed er du helt tæt på lufthavnen, hvis du f.eks. først skal med et fly dagen efter.

Et lidt dyrere hotel af slagsen er det 4-stjernet hotel Sofitel, som er placeret i den nordlige terminal af lufthavnen. Det er for de lidt mere luksuriøse mennesker, hvor der bl.a. er 3 forskellige restauranter og en overnatning koster cirka 1.000 DKK.

Exciting sights in ..

SHOW MORE