Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Heathrow er den absolut største lufthavn i Storbritannien, men er blevet kåret til den største lufthavn i hele verden tilbage i 2011. Det er den travleste lufthavn i hele Europa målt udelukkende på passagerer, hvor der årligt er mere end 130 mio. der kommer forbi lufthavnen. Heathrow ligger omkring 24 km vest for centrum af London.

Den kæmpe lufthavn har på nuværende tidspunkt hele fem passagerterminaler samt en fragtterminal. Blandt andet er Terminal 5 i lufthavnen dimensioneret til at kunne modtage det kæmpemæssige og største passagerfly i hele verden Airbus A380. Samtidig er lufthavnen hjemmebase for det succesfulde flyselskab British Airways.

Den hurtigste måde du kommer fra Heathrow lufthavn ind til Londons centrum, er ved at tage Heathrow Express, som kører flere i gange i timen til og fra Paddington station. Det tager omkring 15 minutter og er væsentligt billigere en f.eks. taxa.

Du vil fra Paddington station kunne tage The Underground, hvorfra togene kører cirka hvert 15 min. imellem tidsrummet 05.00 – 23.30. Det er klart den billigste måde, at komme ind til Londons centrum fra Paddington.

Derudover kan du selvfølgelig tage busser fra ude fra Heathrow lufthavn, men det tager ofte gerne op til halvanden time hver vej og det er nok ikke noget de fleste gider efter en kort eller længere flyvetur. Der er også mulighed for at tage en taxa direkte ude foran lufthavnen, men det er en dyr og alternativ løsning for almindelige mennesker, men er kun for dem der har en god og ordentlig økonomi, hvor penge ikke betyder alverden.

Der er også mange overnatningsmuligheder nær Heathrow lufthavn. Der er hoteller i flere forskellige prisklasser, hvoraf de hoteller tættest på lufthavnen ofte koster væsentlig mere pr. overnatning end hotellerne få kilometer ude fra lufthavnen.

Det første hotel er det 4-stjernet Renaissance London Heathrow Hotel, der kun ligger omkring 1,1 km fra lufthavnen. Det har fået mange gode anmeldelser af passagerer, der igennem årene har boet på hotellet og fra hotelværelserne, vil du have en udsigt over landingsbanerne. Der er mange gode faciliteter, såsom gratis WiFi og et hotelværelse koster omkring 1.000 DKK pr. overnatning

Et billigere alternativ er Mercure hotellet, der ligger blot 3,5 km væk fra lufthavnen, men koster meget mindre pr. overnatning end overstående hotel og samtidig har rigtig gode faciliteter. Det er et 3-stjernet hotel og et dobbeltværelse koster omkring 670 DKK per overnatning, men kan varierer afhængig af sæsonen og om det er i hverdage eller weekender.

Exciting sights in ..

SHOW MORE