Westminister Abby (London)

Attraction Type:

  • Kirke

Når man står og skal på storbyferie kan det til tider være svært at finde ud af, hvad man skal se, fordi man tit gerne vil nå at se det hele. Ofte har man ikke mere end et par dage eller en forlænget weekend, så det kan være svært både at få slappet af og være kulturel.

Westminister Abby er et besøg værd

Hvis destinationen hedder London, så indbyder Westminister Abby i særdeleshed til en god oplevelse. Kirken er imponerende stor i sin pragt og minder meget om en katedral. Hvis man elsker arkitektur og beundringsværdigt byggeri, så er Westminister stedet. Kirken er besøgt af mange og også de engelske royale, anvender kirken til diverse kongelige begivenheder. Westminster Abby er Englands var på Frankrigs Sacre Coeur.

London har meget at byde på af attraktioner, caféliv, restauranter, shopping osv., men Westminister Abby er helt særlig. Og hvis det skulle regne, så kan man sagtens tage i Westminister Abby alligevel.

Gode råd til at få overblik over seværdigheder

Det er altid en god idé at starte med at finde ud af, hvilke attraktioner der har højeste prioritet, så man er sikker på i hvert fald at nå dem. Derefter kan man lave en liste over de ting, som man gerne vil se, hvis der ellers er tid. Der skal også sættes tid af til transport. Londons undergrundssystem gør det meget nemt at komme rundt i byen, men derfor tager det alligevel tid, hvis man ikke har planlagt det på forhånd.

Yderligere kan det være et godt råd at undersøge, hvornår seværdighederne har åbnet. Således kan man planlægge at komme på de tidspunkter, hvor der er færrest mennesker. Westminister Abby er velbesøgt, så hvis man ikke vil stå i kø og ikke gå på kompromis med oplevelsen, så kan man med fordel tjekke det ud. Det er en god idé at sætte en del tid af til at se Westminister Abby, hvis man vil rundt og se alle kirkens finurlige detaljer og udsmykning.

Både udvendig og indvendig præsenterer kirken sig som et mageløst mesterværk. På sin tur rundt i kirkens rum og gange kan det ikke undgås, at man bliver draget tilbage til en anden tid. Dog kan det være svært at forstå, hvordan det har været muligt at bygge sådan en enestående konstruktion på den tid. For en arkitektinteresseret må det være drømmeland at komme til. Så er ét besøg nok ikke tilstrækkelig.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.