Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Se priser på billige flybilletter til London på BilligeFlybilletter.dk.

London er den mest populære rejsedestination fra Danmark – både fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn.

Ikke uden grund. Det er billigt at tage til London og metropolen byder på alt, du som forretnings- og turistrejsende gerne vil se.

På grund af den store efterspørgsel har så godt som alle større flyselskaber også ruter mellem Londons fem primære lufthavne og Danmark. Konkurrencen betyder, at flybilletter til London generelt er blandt de billigste overhovedet.

Det er ikke ualmindeligt at se slagtilbud til få hundrede kroner. Du risikerer dog at komme til at betale en del i gebyrer og transport mellem lufthavnen og selve London på. Det kigger vi mere på herunder.

Over denne tekst kan du søge efter billige flybilletter til London. Vores søgemaskine søger blandt alle flyselskaber og returnerer både datoer og priser for dine billetter. Vi anbefaler, at du vælger de billige flybilletter til London, der passer din kalender og som i øvrigt flyver til en af de mere centrale lufthavne.

Heathrow, City, Gatwick, Stansted, Luton

London adskiller sig andre store europiske byer ved at have hele 5 lufthavne (!). Der er stor forskel i hvor let det er at komme fra lufthavn til by og hvor dyre lufthavnene er.

Generelt gælder det, at din tur bliver billigere, des længere ud, du kommer. Til gengæld koster det dig timer i transport.

De 5 lufthavne hedder følgende og er prioriteret efter, hvor tæt de er på London by:

  • London City Airport
  • London Heathrow
  • Gatwick Airport
  • Stansted Airport
  • Luton Airport

Du kan se dem på kortet herunder:

Hvis ovenstående kort ikke virker – så se her:

lufthavne i london

Herunder også en kort introduktion til hver af de 5 lufthavne i London:

London City Airport:

London City Airport med landingsbaner.

London City Airport med landingsbaner.

Næsten inde i byen finder vi London City Airport.

Lufthavnen har begrænset plads og på grund af støjgener er det ikke alle fly, der flyver til den. Selvom London City Airport som passager er god at flyve til, da du er i London by med det samme, skal du ikke regne med at købe billetter hertil. I hvert fald ikke, hvis billige flybilletter til London er en af dine prioriteringer.

London Heathrow Airport:

London Heathrow Lufthavn

London Heathrow Lufthavn

Heathrow er Europas mest populære lufthavn målt på antallet af passagerer og den anden mest populære i hele verden.

Hvert år kommer knap 75 millioner mennesker forbi Heathrow.

Heathrow er tilgængelig med metroen og det er derfor meget nemt at komme til London by, når du er landet. Det koster blot en billet til metroen, der i dagens kurs står dig i et par pund – omkring 20 kroner.

Til gengæld er lufthavnen dyrere at flyve til. Når du sammenligner priser på billige flybilletter til London herover vil fly til Heathrow derfor næppe komme op øverst som den mest prisbillige løsning. Men tallene kan snyde, da du her betaler blot 20 kroner for at komme ind i byen – et tal, der er 15 gange større fx med Stansted Lufthavn og tog!

Gatwick Airport:

Venteområde i Gatwick Lufthavn.

Venteområde i Gatwick Lufthavn.

Den næstmest travle lufthavn i England er Gatwick Lufthavn, der ligger ca. 40 kilometer syd for London.

Lufthavnen er billigere at flyve til og anvendes i stor stil af bl.a. Norwegian og EasyJet.

Når du lander i Gatwick kommer du hurtigt ud enten til tog eller bus. Du kan tage tog direkte til Kings Cross-station for mellem 150 kroner og 350 kroner afhængigt af dit rabattrin. Du kan også tage bus for 100 kroner. Med tog er du i London på cirka en halv time, mens bus tager omkring en hel time. Både toge og busser går med cirka 15 minutters mellemrum.

Gatwick ligger lidt længere væk end Heathrow, men er til gengæld billigere og det er stadig nemt at komme ind til London by. Mange af de billige flybilletter til byen går da også til Gatwick. Vi anbefaler Gatwick som en god mellemlufthavn til de fleste.

London Stansted Airport:

london stansted

Ligeledes 40 kilometer væk, dog i nordøstlig retning, finder du London Stansted Airport. Lufthavnen er væsentlig mindre travl end Gatwick og bruges fortrinsvis af lavprisselskaber som RyanAir.

Du er forbundet med London by med en toglinje eller bus. Som med Gatwick koster en togbillet nogle hundrede kroner og bus mindre. Selve turen tager dog 20 minutter længere da forbindelsen ikke er udbygget ligeså godt. Du kan tage tog direkte til Liverpool Street Station i hjertet af London.

Vi fraråder generelt Stansted hvis andet er muligt, da forbindelsen til lufthavnen er markant dårligere end til både Gatwick, Heathrow og London City Airport. Hvis London-billetten skal være så billig som muligt er Stansted Lufthavn og især RyanAir dog svære at komme udenom.

Vær opmærksom på, at den returbillet fra Gatwick til London by med Gatwick Express står dig i ca. 35 pund, mens en tur, du bestiller online, fra Train Genius koster blot omkring 15 pund – under halvdelen for den ellers samme tur! Dette kræver dog, at du er ude i god tur.

London Luton Airport:

London Luton Lufthavn

London Luton Lufthavn

Sidst, men ikke mindst, har vi London Luton Airport. Lufthavnen ligger 50 kilometer væk og bruges alene af lavprisselskaber som Wizz Air og RyanAir.

Forbindelse indtil London er, sammenlignet med de andre lufthavne, dårlig. Du betaler for den billige flybillet til London ved at skulle bruge lang tid og penge på at købe transport ind til byen.

Du kan tage bus ind til byen på 1 time og 20 minutter med sidste stop på Victoria Station. Billetten koster til gengæld kun ca. 110 kroner.

Du kan også tage tog. De går hvert 20. Minut og turen indtil byen tager knap 50 minutter. Billetten koster 15 pund og er således i den billige ende ifht. Fx Gatwick Express, der står dig i 33 pund, hvis du ikke er opmærksom på de særlige rabattrin.

Priser på flybilletter til London

Det er meget billigt at flyve til London som oversigten herover også viser.

Du kan regelmæssigt finde billetter til blot et par hundrede kroner til de ydre lufthavne som Stansted og Luton. Til Gatwick og Heathrow finder du nemt billetter fra cirka 500 kroner og op til omkring tusinde kroner.

Vær opmærksom på, at prisen på din billet stiger, hvis du gerne vil have indchecket bagage med. Hvis du blot er på sviptur til London bør du udmærket kunne klare dig alene med en god rejsetaske i form af din håndbagage.

Flybilletterne til London er billige året rundt. Du behøver således ikke at booke i god tid for at komme afsted til en god pris.

Det er ikke markant billigere at flyve fra København, Billund eller Aalborg indimellem. Tag den lufthavn, du er tættest på, da det næppe kan svare sig at rejse til en anden lufthavn indeni Danmark for at spare få penge på din billet.

Prisniveau i London generelt

Londons priser ligger cirka på niveau med København, hvis du kigger på mad, seværdigheder, oplevelser og beværtning.

Der er områder i byen, der prismæssigt ligger en hel del over København. Vær opmærksom på dette også når du booker hotel i København.

Du har mulighed for at bruge Uber i London og spare penge i forhold til at tage de almindelige taxaer.

Det anbefales at købe et engelsk SIM-kort i lufthavnen med data på, så du har almindelig adgang til internet og derved Google Maps mm. Til hele dit besøg i London.

Du kan typisk spare penge på oplevelser som opera og teater i London ved at bestille din billet hjemmefra.

God forbindelse til resten af verden

Londons lufthavne – Heathrow og Gatwick især – er hub for mange internationale flyvninger.

Især hvis du gerne vil til USA eller Sydamerika kommer du ofte forbi London som stop. Heathrow har plads til Airbus 380-flyet, verdens største passagerfly, der også flyver mellem de største europæiske byer.

Heathrow især har en god lounge, du kan bruge tiden i, mens du venter mellem dine to flyforbindelser.

Udover London benyttes også ofte Frankfurt Lufthavn som forbindelse, ligesom du ofte kan flyve til USA og Sydamerika med en flybillet til Paris som mellemdestination.

Når du flyver østpå til Asien er det i højere grad Finland og Helsinki som mellemøstlige lande som Dubai og Qatar, der benyttes som mellemdestinationer.

Brug vores søgefunktion herover til at finde dine billige flybilletter til London. Vær opmærksom på lufthavnen du flyver til og om du ønsker at checke bagage ind eller ej.

Og hav en god tur, når du kommer så langt!

Exciting sights in ..

SHOW MORE