Tower Bridge (London)

Attraction Type:

  • Seværdigheder

London er bare en helt fantastisk by. Den summer af liv hele døgnet rundt, og man kan virkelig drage paralleller til New York, når man går rundt i Londons byliv, uanset tidspunkt af døgnet. Der er rigtig mange mennesker, der er virkelig fascineret af London, og der er nogle, der vælger at rejse tilbage flere gange i løbet af deres liv, for man kan virkelig risikere at blive bidt af byen. Den er en blanding af det gamle britiske fine liv, men samtidig er den hypermoderne, så du få noget til din smag uanset hvad.

London har virkelig mange turistattraktioner, og du skal virkelig sortere i dem, hvis du kun er i byen for nogle dage. Hvis du derimod har mere en et par dage, men du måske har en uge eller mere, så kan du først der begynde at overveje, om du skal tage hele turistpakken, eller om du stadig skal være selektiv og kun vælge det, som du virkelig har lyst til at se.

Uanset hvad, hvis du bare er i London for et par dage, så er noget af det, som simpelthen bliver nødt til at stå højt på listen, være Tower Bridge. Det er noget af det tætteste på et ikon for London, som vi her taler om, bortset fra Big Ben og Buckingham Palace. Disse andre to ligger dog også ret tæt på Tower Bridge, så man kan med fordel se dem alle tre den samme dag.

Men Tower Bridge er simpelthen et must, hvis man er i London.

Udsigten fra Tower Bridge er fantastisk!

Der er mange, der kun nøjes med at stå og kigge på Tower Bridge udefra, men så får man ikke den ultimative oplevelse af denne store attraktion med. For du får virkelig en oplevelse, hvis du vælger at gå op i tårnet. Der er der virkelig en god udsigt, som får dig til at stå og måbe, og det føles som om, at man bare kunne stå der og kigge i en evighed, for man bliver virkelig aldrig træt af den fantastisk smukke udsigt.

Man skal dog heller ikke undervurdere bare at stå og kigge på broen udefra, for den er altså også virkelig et smukt byggeri, og facaden er noget af det, der er mest beundringsværdigt ved hele attraktionen. Så find en god plads et stenkast fra Tower Bridge og nyd det smukke syn!

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.