Buckingham Palace (London)

Attraction Type:

  • Seværdigheder

Buckingham Palace i London er et af de få tilbageværende paladser i verden. Slottet er et af de største af slagsen, og er ligeledes bopæl i London for verdens nok mest kendte monark; Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II. For mere end 20 år siden blev slottet åbnet for besøgende om sommeren, og her er det muligt at se bygningen og området i al sin pragt i det dejlige vejr. Der er mange ting at se, hvis du skulle beslutte at tage et besøg hos dronningen.

Få en uforglemmelig tur igennem de majestætiske værelser

Der er 775 værelser i Buckingham Palace i London, hvoraf 78 af disse er badeværelser. Hele slottet er luksuriøst og beklædt med det smukkest guld. Slottet var desuden stedet hvor der blev afholdt reception for Prins William og Kate Middleton. Til turen kan man tilkøbe sig en lyd-guide, hvor turen bliver introduceret af selveste Prins Charles.

Ud over de almindelige værelser og sale får du ligeledes adgang til kroningsrummet, hvor det er muligt at se kongehusets store kollektion af kroner og juveler. Her er blandt andet de forskellige smykker som den britiske dronning har båret under forskellige højtideligheder. Gennem hele rundturen igennem slottet vil du kunne mærke den britiske ånd og stolthed over Buckingham Palace i London og kongehuset!

Se den kongelige have

Uden for slottet finder du den kongelige have som fylder mere end 16 hektar og har flere hundrede forskellige blomster og træer. Hvert år afholder den britiske majestæt et kongeligt træf i haven, hvor der bliver festet med pomp og pragt. Det er ligeledes her hvor du får den kongelige tennisbane at se, hvor blandt andet Kong George og den verdenskendte Fred Perry har spillet sammen.

Haven har desuden sin helt egen café, hvor det er muligt at slappe af oven på en interessant tur med en kop kaffe eller britisk te. Tip: når du går ud i haven, så kig på paladset og læg mærke til hvilket flag der er hejst. Hvis det ikke er Union Jack men i stedet det royale flag, så betyder det, at dronningen er hjemme!

Buckingham Palace i London er et must-see når du besøger byen, og det er helt klart hele turen værd. Slottet ligger ikke særligt langt fra byen, og de forskellige sightseeing-busser kører lige til døren. Så hvad venter du på? Tag en rundtur i Buckingham Palace og få en lærerig oplevelse!

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.