Disneyland Paris (Paris)

Attraction Type:

  • Forlystelse

Hvad indeholder Disneyland Paris?

Disneyland i Paris er et drømme sted for børn og barnlige sjæle. Mange tror at Disneyland kun er én park i sig selv, men den består faktisk af flere dele. Der findes Disneyland Park, Walt Disney Studios, Disney Village og hotel området. Tæt på kan man også finde Golf Disneyland og Aquarium Sea Life Val d’Europe.

Den mest kendte er selvfølelig Disneyland Park, som består af fem såkaldte lande. Det er nemlig Fantasyland, Discoveryland, Adventureland, Frontierland og Main Street USA. I disse fem lande, kan man prøve 43 slags forlystelser, samt besøge 26 restauranter. Der er fyldt med aktiviteter og ikke mindst parader. I Walt Disney Studios finder man 18 slags forlystelser og fem produktionsområder. Der næst er der Disney Village, som er uden for parken. Her kan man blandt andet se Buffalo Bill’s Wild West Show, shoppe, benytte biografen eller spise på en restaurant.

Selve hotelområdet er spredt lidt udover det hele. I alt er der syv Disney-hoteller og syv partner-hoteller, som man kalder det. Fordele ved Disney-hotellerne er, at der er tættere på parken, i forhold til partner-hotellerne.

Hvad koster Disneyland Paris?

Indgangen til den eventyrlige park, er ikke det dyreste. I længden bliver det hotel, mad og oplevelserne der koster. Men med en indgangsbillet kan man få adgang til Disneyland Park og Walt Disney Studios. Man kan dog også vælge kun, at købe billet til bare parken eller Walt Disney Studios. For voksne går priserne for en enkelt dag cirka fra 735 kr., op til 1500 kr. cirka for fire dage. For børn, det vil sige fra 3 år til 11 år, er det fra 595 kr. cirka til omkring 1150 kr.

Et besøg i Disneyland Paris

Alt efter hvornår man besøger parken, er der forskel på hvad man kan opleve. Det er selvfølelig i højsæsonen at der er flest mennesker, som fx i juli, august, jul, nytår og andre helligdage. Besøger man parken inden for disse perioder, så kan det være en god ide, at have mere end én dag. Så er der større chance for, at man når at opleve hele Disneyland Paris.

I løbet af ugen er det i weekenden der er flest mennesker, samt onsdag. Mandag og tirsdag er de dage med færreste mennesker, hvis man har mulighed for at besøge parken der. Det kan være en god ide at komme tidligt på dagen, tage hjem omkring middag og komme tilbage hen på eftermiddagen, eller starten af aftenen. Dette er selvfølelig en smule besværligt, men har man mulighed for det, giver det måske flere oplevelser.

Uden for højsæsonen kan man stå i kø omkring 5-10 minutter, hvor man i højsæsonen kan komme til at vente i to timer. Man skal altså være lidt taktisk smart, når man planlægger en tur i Disneyland Paris.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.