Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Charles de Gaulle er ikke bare en lufthavn, men derimod Paris’ største. Ofte bliver lufthavnen også omtalt under navnet Roissy og er opkaldt efter den tidligere franske general og præsident ved navn Charles de Gaulle. Lufthavnen ligger omkring 25 km nordøst fra Frankrigs hovedstad Paris og er en af de mest travle lufthavne i verden. Hvert år håndtere den omkring 60 mio. passagerer og ligeledes lander og letter der omkring en halv million i løbet af et år i lufthavnen. Selvom den ligger lidt uden for selve centrum af Paris, er der stadig gode muligheder for transport til og fra lufthavnen hele året og der ligger flere hoteller lige i nærheden.

Ønsker du at overnatte nær lufthavnen, kunne et hotel som Golden Tulip Paris CDG der ligger imellem Charles de Gaulle lufthavnen og messecentret Villepinte Parc des Expositions være en mulighed. Et dobbeltværelse pr. nat vil koste ca. 498 kroner.

Et alternativ men en noget dyrere løsning er Sheraton hotellet, som ligger i lufthavnen lige oppe over togstationen, så du kan hoppe direkte på et tog, der kører ind til centrum af Paris den efterfølgende dag. Et dobbeltværelse koster her 1.470 kroner pr. nat.

Du kan vælge mellem følgende transport muligheder for at komme længere ind i Paris:

Tag med tog

Charles de Gaulle lufthavnen er således forbundet med regionaltog linjen RER B, så du direkte kan tage ind i centrum af Paris’, når du er landet i lufthavnen. Vær opmærksom på at der er to stationer til regionaltog linjen fra henholdsvis terminal 3 og terminal 2. En togtur tager med RER B toget omkring 50 min. indtil Châtelet les Halles, der ligger midt inde i hjertet af Paris.

Tag med bus

Fra Charles de Gaulle lufthavnen kan du vælge imellem flere buslinjer, der kører dig direkte ind til centrum af Paris. Et godt eksempel på dette kunne være shuttlebussen Roissybus, der kører jævnligt flere gange i timen mellem Paris-Charles de Gaulle og Opéra station, der ligger i midten af Paris. En bustur med shuttlebussen tager et sted mellem 45-60 minutter afhængig af trafikken på den pågældende dag.

Tag en taxa

Taxaer kan i stor stil findes uden for alle terminalerne i lufthavnen, som ved en anden travl lufthavn, hvor der hvert år kommer masser af turister på besøg. Vælger du en taxa, er det en hurtig og let måde at komme ind til centrum af Paris på, men også et alternativ der er en del dyrere end offentlig transport, såsom bus eller tog. Du skal forvente som minimum omkring 50 euro for en tur fra Charles de Gaulle lufthavnen og ind til Paris. Prisen kan dog svinge lidt, da der kan være tillæg, hvis det er i myldretiden eller på en søndag.

Exciting sights in ..

SHOW MORE