Mont st. Michel (Frankrig)

Attraction Type:

  • Seværdigheder

Mangler du en helt speciel destination? Så skal du prøve Mont st Michel i Frankrig. Det er en helt vidunder ø, som man ikke ser ret mange andre steder i verden. Du skal vælge denne destination, hvis du er træt af de almindelige ferier, hvor man bare ligger ved poolen eller stranden hele dagen. Hvis det er dét, man er vant til, så vil dette være noget helt anderledes. Det skal man trods alt også huske at gøre en gang imellem. Det hele skal ikke være alt for ensformigt.

Mont st Michel i Frankrig er noget for sig

Øen har kun omkring de 50 beboere. Der vil derfor ikke være særlig mange mennesker omkring dig. Det kan derfor være et fantastisk sted at tage hen, hvis man bare mangler at slappe af og nyde sig selv. Der er ingen stress omkring en, som du måske kender det fra byer som København og Berlin. Der vil nemlig ikke være de mange stressfaktorer, som den myldrende trafik. Trænger du til afslapning på første klasse? Så bør du helt sikkert besøge øen Mont st Michel i Frankrig. Du vil sent glemme denne vidunderlige oplevelse.

Mont st Michel i Frankrig gemmer på en masse spændende historie

Denne ø gemmer på en helt masse historie. Så hvis du er typen, der finder katolikkens historie spændende, så er det helt sikkert et sted, som du skal besøge. Der findes en masse fine klostre, som har stået der lige siden omkring år 900. Du kan derfor tage en tidsrejse tilbage, når du besøger den specielle ø. Du vil helt sikkert opleve ting, som du aldrig har oplevet før. Spring ud i noget nyt og spændende i din ferie, så du har nogle fantastiske minder.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.