Hotel i Paris

Går turen til Paris?

Find det helt rigtige hotelværelse i Paris. Indtast her hvornår I checker ind, hvornår I checker ud og hvor mange voksne og børn I er. Så søger vi blandt alle ledige hoteller i Paris og finder både bedste og billigste til jer.

Book hotel i

Vi finder de bedste og billigste hoteller i

Ankomst:

Afrejse:

Antal voksne:

Antal børn:

Tryk "Find" og se hoteller i nu

Hoteller i Paris i kærlighedens by er ikke specielt svære at finde, men kan derimod hurtigt tage noget tid, at finde frem til de billigste hoteller. Ikke nok med at de helst skal være så billige så muligt, skal det også helst være med en god beliggenhed i Paris, så man hurtigt kan komme ud til den fantastiske smukke by. En af udfordringerne ved at finde et hotel i Paris er, at finde et sted, hvor de har nogle ledige hotelværelser, da Paris er en meget velbesøgt by af folk fra hele verdenen.

Dette gælder hele året rundt, da byen både er smuk i vinterhalvåret samt om sommeren, hvor den bagende sol skinner på dig, i mens du går ned imod Triumfbuen, som er et must at se, hvis man er i Paris eller har tænkt sig at besøge den franske hovedstad.

Den bedste måde som du kan finde det billigste hotel på til din næste rejse, er ved at udfylde formularen her på siden og du vil få vist de billigste hoteller i Paris, som er ledige i den periode, som du har valgt.

Det er dyrt at tage på storbysferie i Paris akkurat, som det er dyrt at bo i f.eks. London eller København. Man vil helst bo i centrum og så tæt på seværdighederne omkring, såsom Triumfbuen eller det berømte Eiffeltårn.

Frankrig og især Paris er også kendt for deres finere madlavning og du vil hurtigt kunne finde et lækkert måltid mad på en af de mange restauranter i byen. Du kan også vælge, at begynde din dag med en kop kaffe og en lækker croissant hos en af de mange bagere eller caféer, som Paris er særlig kendt for. Dette gælder især dem, der ikke har morgenmad med på deres hotel, så kan dette være en rigtig god start på ens dag.

Du kan også nyde en god frokost i Paris i form af en baguette eller en af de mange traditionelle franske bistroer, som du kan få stort set overalt i Paris.

Skal man bruge lidt ekstra penge på en romantisk middag at afslutte en lang dag på i Paris, kunne det være på ens eget hotel. Der vil man ofte kunne finde faste priser på tre- og fireretter menuer samt tilhørende rødvin til. Det sidste plus er at i kun er få minutters gang fra jeres hotelværelse og dette er kun en fordel, i sær hvis stængerne er trætte efter en hel dag rundt i Paris’ gader.

Spændende seværdigheder i ..

VIS MERE

Lufthavne i nærhede ..

Book hotelværelse!

Ankomst:

Afrejse:

Antal voksne:

Antal børn:

Book hotelværelse!