Wat Phra Kaew (Bangkok)

Attraction Type:

  • Seværdigheder

En af de største attraktioner i Bankgkok, er templetWat Phra Kaew med Emerald Buddha. Det befinder sig ved det stores palads i Phra Nakhon, som er den historiske bydel i Bangkok.Wat Phra Kaew blev bygget tilbage i 1785 af Rama 1. Det har mere end 100 spir som alle er dækket med mosaik, eller er gyldne. Det bliver an set for at været et af de mest betydningsfulde templer i hele Thailand. Det er et af de vigtigste og helligste templer, og derfor skal man som turist opføre sig respektfuldt. Inde i templet finder man den lille buddha, Emerald Buddha, som er omkring 60 og 75 cm.

Den står over hovedet på både turister og dem der beder til den. Emerald Buddha sidder i den kendte mediterende stilling. Den bærer en kappe der er bestemt ud fra sæsonen og som bliver skiftet tre gange om året. Det vil sige til sommer, vinter og regntiden. Når kappen skal skiftes er det kongen der står for det, dette giver lykke til landet igennem hver sæson. Man ved dog ikke meget om denne Emerald Buddha, andet end at den er lavet af grøn jade og Jasper. Det kan dog være svært at få set statuen ordenligt, i Wat Phra Kaew templet, og det er forbudt at tage billeder, fordi at statuen står højt oppe og i en glaskasse.

Praktisk information omWat Phra Kaew

Der er mulighed for at få en guide med på rundtur, fra kl. 10 til kl. 14. Der er også mulighed for en personlig Audio guide på både engelsk, fransk, tysk, japansk, mandarin, russisk og spansk. Man skal dog huske på at det er hellige områder man bevæger sig rundt på, og derfor have passende tøj på. Det vil sige inden shorts, sandaler eller anden form for tøj der viser for meget hud. Det koster 400 Bath at komme ind, og man skal huske at komme tidligt, da templet lukke tidligt.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.