Bangla Road om natten (Phuket)

Attraction Type:

  • Seværdigheder

Phuket er en Thailandsk ø, som indeholder lidt af det hele. Der er både lækre strande, nattelov og oplevelser for hele familien. Der kan være mange turister, når der er højsæson, men der er også mulighed for at finde rolige steder. Bangla Road er tæt på selve hovedgaden i Patong Beach, og er en stor gågade langs stranden. Dette er dog i de lyse timer af dagen, når mørket falder på, bliver der mere gang i gaden. Der bliver fyldt med underholdning for voksne. Det er en god blanding af Las Vegas og red light district, og nattelivet her ligner ikke det man kender fra Danmark.

Der er fyldt med barer der ofte har piger med meget lidt tøj på, til at danse på bardisken. Her er høj musik og masser af farvestrålende lys. Men udover barer med højt musik, så er det også stedet hvor turister tager hen for at peppe sexlivet op. Det er både par, og enkelte, som opsøger thaipiger eller en ladyboy. Markedet er stort, og specielt for bøsser. Der er dog også mulighed for en thaifyr til pigerne.

Bangla Roads klubber, barer og diskoteker

Der er rig mulighed for at finde natklubber med levende musik, som typisk er kendte numre. Oftest er der gratis adgang til diverse klubber. For de fleste diskoteker gælder det at gæsterne ankommer fra omkring kl. 23 og officielt lukker diskotekerne kl. 2, det holdes dog sjælendt og ofte er klokken 5 før de lukker. Nogle af diskotekerne henvender sig direkte til turisterne, hvor man kan se mænd i bare overkroppe, der forsøger at få fat i diverse piger, som er turister. På Bangla Road findes almindelige barer og pigebarer. I sidegaderne finder man de mindre besøgte barer, men her kan det være en ide at tage hen, hvis man gerne vil være et sted, hvor der ikke er så meget gang i den.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.