Old City (Bangkok)

Attraction Type:

  • Seværdigheder

I udkanten af Bangkok finder man Muang Boran, som er et af verdens største museer, der ligger udenfor. Bedre kendt som Old City. I dette område kan man opleve efterligninger af nogle af de seværdigheder, som man ellers kan finde rundt i Thailand. Old City befinder sig kun en time væk fra Bangkok, og selvom det kun er en times kørsel, er det stadig som at komme til et helt nyt sted. Man får en fornemmelse af at tiden er spolet tilbage. Den gamle by indeholder templer, Buddhastatuer, tårne, paladser osv., som alle findes i Thailand.

Derudover kan man finde seværdigheder som ikke længere eksistere i Thailand, men som er blevet rekonstrueret i parken her. Derfor får man en oplevelse af Thailands arkitektur igennem tiderne, og ikke mindst deres kultur. I alt består selve parken af 116 arkitektoniske værker, samt over 320 hektarer. Derfor er det en god ide at have afsat god tid til at se parken, måske en hel dag, for at kunne udforske den gamle by. Hvis man gerne vil være sikker på at nå, at se så meget af parken som muligt, så kan man tage turen rundt på cykel. Leje af cykel er en del af prisen for indgangen, og er derfor automatisk med i ens billet. Hvis man ikke er interesseret i at bruge benene eller har gangbesvær, så er der også mulighed for at leje sig en golfvogn til rundturen.

Praktisk information om Old City

Det hele åbner kl. 8 og lukker igen kl. 17, så man har rig mulighed for at kigge rundt hele dagen. For indgang tager de 500 baht for voksne og 250 baht for børn. Vil man gerne have en guidet tur, så skal man af med 1,500 baht for to timers guidet tur. Det hele befinder sig en times kørsel fra midten af Bangkok, og ligger i Samut Prakan Bangpoo. Nemmest er det at tage en taxa, derudover er der også mulighed for tage skytrain til On-Nyt station, hvor fra man kan tage en taxa den sidste del af turen.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.