Angthong National Marine Park (Koh Samui)

Attraction Type:

  • Natur & Parker

Koh Samui er en af Thailands største øer, som har masser af lækre strande og muligheder for udflugter. Der er afslappende stemning og masser af hoteller, hvor man som turist kan nyde sin ferie. Restauranter, butikker og natteliv præger også øen, og gør den attraktiv. Hvis man skulle blive træt af at slappe af på de lækre strande, så kan man lege bil for en dag og kører øen rundt. Men skulle man blive interesseret i de øer man ellers kan se fra Koh Samui, så kan man tage på ø-rundtur.

Angthong National Marine Park

Angthong National Marine Park består af i alt 42 ører, og er en populær oplevelse, hvis man alligevel gæster øen Koh Samui. Disse ører er fyldt med kalkbjerge, regnskove og strande. Fra Ko Samui kan man se denne udsigt af den store øgruppe. Øerne kommer op fra havet som nogle høje sten. På øerne kan man lave aktiviteter som at snorkle, ro kajak, gåture og ikke mindst svømme, som er nogle af de populære attraktioner. Med båd kan man komme ud til de mange øer, og de fleste turer foregår således, at man blive samlet op på ens hotel og derefter sejlet ud i Angthong National Marine park.

Det er en endagstur som både indeholder snorkling og frokost. Ofte indeholder turen også en vandretur til øverst på selve hovedøen, hvor fra man kan få fornøjelsen af en smuk udsigt. Der kan også være ture hvor man har mulighed for at sejle i kajak eller tage til hulen der går under navnet Tham Bua Bok. Men der er mange der laver ture til nationalparken, så der er mulighed for at få lige præcis den tur, som indeholder det man helst vil. Man skal dog være opmærksom på, at Angthong National Marine Park er lukket fra den 1. november frem til den 23. december, fordi parken i denne periode bliver vedligeholdt.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.