Phang Nga Bay (Phuket)

Hvis man er i Thailand og skal på udflugt, så er en tur rundt i Phang Nga bugten en god ide. Her vil man opleve natur, som man ikke ser her hjemme. Man tager af sted på en udflugtsbåd, hvor man kan opleve flotte klippeøer. Disse klipper er bestående af kalksten, som der igennem flere tusinder af år er blevet påvirket af vandent, der har gnavet sig igennem det. Derfor ser nogle af klipperne ud til, at de snart vil vælte. Phang Nga bugten går fra øen Phuket som ligger i vest og til øst ved Krabi, som er på fastlandet. Der er masser af muligheder for udflugt der til, som både bliver arrangeret fra Phuket og Krabi.

De fleste udflugter tilbyder ofte et besøg på op til tre eller fire af øerne, hvor det er med en speedbåd eller med en typisk turistbåd. Så det kommer an på om man er til mere fart, eller om man er til det lavere tempo, hvor man gerne vil nå at kunne nyde udsigten. En fordel ved at vælge turistbåden er at de ofte har gummikanoer med. Således kan man få lov til at sejle helt i hulerne og hule øerne. Det skal dog understreges at man ikke selv skal ro der ind, men dette gør guiden, som har gjort det mange gange før. Imens kan man få lidt information om øerne og ikke mindst grotterne, fra guiden.

Det er forskelligt fra tur til tur hvad de indeholder, men ofte er det en heldagstur. Det vil sige at man bliver hentet på hotellet fra morgenstunden. Her bliver man fragtet til molen hvor den båd man har bestilt, venter. Herefter begynder man ellers udflugten ud i bugten, og der er rig mulighed for drikkevarer på turen. Ofte er der også en form for underholdning om bord, i form af et lille show eller sang.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.