Muscle Beach (Miami)

Attraction Type:

  • Natur & Parker

Miami i Florida er et yderst populært stop på vejen for de mange turister, der hvert år rejser rundt i USA. Området har mange spændende seværdigheder, men Miami er især populær for sit varme klima og smukke badestrande med kridhvidt sand og krystalblåt hav. På Miamis strande kan man for alvor læne sig tilbage og nyde ferien, mens man lader sig underholde af strandenes mange aktiviteter.

Muscle Beach – bodybuildernes paradis

Når man går langs stranden på Muscle Beach i Miami, er det ikke ualmindeligt at støde på mænd og kvinder med svulmende overarme og kraftigt markerede sixpacks. Muscle Beach er nemlig et sandt paradis for bodybuildere og fitnessentusiaster i det hele taget. Langs stranden er der opstillet en masse metalbarrer og forskellige andre udendørs træningsredskaber, der gør der muligt for bodybuildere og andre motionister at træne under den brændende Miami-sol, mens de forbipasserende kan få sig et glimt af muskelbundtenes anstrengelser.

På Muscle Beach finder man eksempelvis det berømte udendørs fitnesscenter Muscle Beach Gym, der tidligere har været velbesøgt af kendisser som blandt andre bodybuilderen og skuespilleren Arnold Schwarzenegger. Muscle Beach i Miami er blandt andet kendt for den årligt tilbagevendende bodybuildingskonkurrence Miami Muscle Beach Pro, hvor mænd og kvinder konkurrerer i forskellige kategorier inden for bodybuilding og fitness.

Både mandlige og kvindelige deltagere er til Miami Muscle Beach Pro konkurrencen smurt ind i selvbruner og glinsende olie fra top til tå, så de veltrænede muskler fremstår ekstra tydelige, når deltagerne skal posere foran dommerne og de mange tilskuere. Mændene er typisk iført speedos eller små badeshorts, mens kvinderne poserer i farvestrålende bikinier dækket af pailletter og similisten. På scenen viser deltagerne resultatet af deres hårde træning i håbet om at gå derfra med en medalje som anerkendelse af deres anstrengelser.

Beach Party på Muscle Beach

Efter den store Miami Muscle Beach Pro konkurrence kan de deltagende med fordel fortsætte aftenen på stranden. Muscle Beach er nemlig også kendt for sit farverige natteliv, hvor især de store beach parties på stranden er populære. Om aftenen forvandles stranden til et kæmpe dansegulv, hvor en tætpakket skare af letpåklædte mænd og kvinder danser under åben himmel, mens Muscle Beach er badet i farvestrålende lys og DJ’en fyrer op for musikken.

Festen fortsætter til den lyse morgen, hvor turister såvel som lokale igen finder vej til Muscle Beach for at nyde den smukke badestrand eller benytte sig af stedets mange muligheder for udendørs træning.

 

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.