Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Se priser på billige flybilletter til New York på BilligeFlybilletter.dk.

New York er byen, der aldrig sover. Indbegrebet af den amerikanske drøm. Og en fantastisk by at besøge for enhver, der har tiden.

Flybilletter over de seneste år til New York og resten af USA er blevet væsentligt billigere end tidligere. Det skyldes bl.a. mere effektive fly og en større konkurrence blandt flyselskaberne.

Det er gode nyheder for dig, for det gør det nemmere at besøge en af verdens absolut mest spændende byer.

Vi har samlet alle flyselskaber på én side. Når du søger efter billige flybilletter til New York med søgeformularen herover får du derfor alle flyselskaber med. New York har 3 primære lufthavne (mere herom længere nede), men de ligger alle forholdsvis tæt på selve byen og kan alle anbefales.

Søg efter billige flybilletter til New York herover – eller læs videre herunder om lufthavnene, hvordan du flyver billigt og hvad du skal huske før du rejser til Guds eget land.

New Yorks 3 primære lufthavne

Når du flyver til New York sker det typisk fra en af 3 følgende lufthavne:

  • John F. Kennedy International Airport
  • LaGuardia Airport
  • Newark Liberty International Airport

Mere om hver enkelte lufthavn herunder:

John F. Kennedy International Airport

John F. Kennedy International Airport i USA.

John F. Kennedy International Airport i USA.

JFK Lufthavn er lufthavnen i USA med flest internationale afgange og besøgende. Det er også den største i New York og bl.a. SAS og Norwegian flyver til denne lufthavn med deres flyvninger direkte fra København.

Fra John F. Kennedy International Airport kan du komme ind til New York både med tog (New York City Subway), bus, taxa og endda helikopter, hvis du har råd til at betale lidt ekstra.

Udover helikopter er tog den hurtigste vej ind i byen. Billetterne er efter danske standarder generelt billige.

Den billigste transport fra John F. Kennedy Lufthavn og ind til New York by sker med bus. Du kan også tage taxa fra lufthavnen og indtil byen for en fast pris på 50 dollars (svarende til cirka 300 kroner).

Da JFk er den største og mest anvendte lufthavn er det også her, du ofte finder de billigste flybilletter til New York.

LaGuardia Airport

LaGuardia lufthavn i New York. Den mindste lufthavn med "blot" 25 millioner passagerer om året (det samme som Københavns Lufthavn).

LaGuardia lufthavn i New York. Den mindste lufthavn med “blot” 25 millioner passagerer om året (det samme som Københavns Lufthavn).

LaGuardia, der ligger helt ud til vandet ved Flushing Bay, er den mindste af de tre lufthavne.

Lufthavnen har dog en meget central placering – især, hvis du som turist eller forretningsrejsende skal videre ind til Manhattan. LaGuardia er den mindst benyttede lufthavn af de 3 i New York, da den er lille og landinger med store fly (de såkaldte ”wide body”) ikke er oplagt med den korte landingsbane.

Lufthavnen er dog meget anvendt til indenrigsflyvninger, hvor der typisk benyttes mindre fly end over Atlanterhavet. 26 millioner passagerer besøgte således LaGuardia i 2005.

Transporten fra lufthavnen er nem enten med bus eller taxa. En taxa til Manhattan koster dig cirka 30 dollars eller knap 200 kroner og er således en meget overskuelig pris.

Newark Liberty International Airport

Newark Liberty Lufthavn som bl.a. SAS flyver meget til

Newark Liberty Lufthavn som bl.a. SAS flyver meget til.

Udover JFK flyver især SAS også til Newark Liberty International Airport.

Lufthavnen er den andenstørste i New York-området blot overgået af JFK.

Fra Newark Liberty til centrum af New York er der cirka 20 kilometer. Dem kan du tilbagelægge enten med bus for cirka 15 dollars eller med taxa for cirka 30 dollars.

Mest oplagt er dog at tage AirTrain Newark, der udover at forbinde lufthavnens terminaler og parkeringspladser også kører til hovedstationen, hvorfra der cirka hvert kvarter går toge ind til Manhatten. Fra Manhatten er det nemt at komme rundt i resten af New York med metro-systemet.

Sådan finder du billige flybilletter til New York

Selvom priserne er faldet drastisk på flybilletter til New York over de senere år er det stadig en større investering at komme til USA.

De billigste billetter starter således ved omkring 3.000 kroner og inkluderer ikke altid mad eller indchecket bagage.

Der går ikke fly direkte fra Billund eller Aalborg til New York, selvom flere flyselskaber har talt om muligheden for starte ruter herfra. Således skal du flyve fra Københavns Lufthavn for at komme til USA.

Især SAS, Norwegian, FinnAir og Iceland Air har mange afgange til New Yorks tre lufthavne.

Du kan gøre flere ting for at få billige flybilletter til New York:

  • Rejs i god tid. Med New York gælder det, at des tidligere du bestiller dine billetter, des billigere kommer du også afsted til byen. 2 uger før er det værste tidspunkt at bestille din flybillet på.
  • Flyv på mandage. Lørdag og søndag er travle dage og her er priserne høje. Mandag til torsdag er priserne for en flybillet til New York mindre.
  • Flyv over Finland eller Island. Ofte kan du få en god pris på din billet ved at tage en mellemlanding enten i Finland eller Island. Her kører de nationale luftfartsselskaber FinnAir og Iceland Air nemlig. Herudover er bl.a. Frankfurt, Heathrow i London og Charles de Gaulle i Paris store hubs for danskere, der gerne vil tage turen til USA.
  • Bestil din flybillet til New York med afbestillingsforsikring. Hvis priserne falder på billetten senere afbestiller du den første billet for at købe den nye. Det kan betale sig, når billetprisen er høj nok og ofte koster det omkring 5.000 kroner at komme til New York. Det svarer cirka til prisen for flybilletter til Bangkok fra København.

Vigtigst af alt skal du sammenligne priser på flybilletter til New York blandt alle selskaber. Det kan du gøre nemt og hurtigt på BilligeFlybilletter.dk med oversigten herover.

Indtast hvornår du gerne vil rejse fra Danmark og til New York – så udregner vores søgemaskine resten af turen for dig og finder de billigste billetter enten med eller uden mellemlanding.

Før din rejse til New York

At rejse til New York og USA er mere ”besværligt” end at rejse rundt inden i Europa.

Du skal huske 2 ting inden du køber dine billige flybilletter:

  • Du skal søge om ESTA-godkendelse inden turen til USA. Det skal gøres et par uger før. Hvis du møder op i lufthavnen uden en ESTA-godkendelse risikerer du at blive sendt på et fly hjem igen. Du søger om ESTA direkte her.
  • Du skal have en rejseforsikring.

Især andet punkt er meget vigtigt.

Hverken dit gule eller dit blå sygesikringsbevis gælder udenfor Europa. Hvis du kommer til skade i USA og er nødt til at blive indlagt betaler du derfor selv, med mindre, du hjemmefra har tegnet en rejseforsikring. USA’s hospitalsvæsen er meget anderledes fra vores og et ophold kan nemt koste 100.000 kroner per nat (!).

En rejseforsikring til USA koster dig nogle hundrede kroner for en uge eller to. Du kan blive ruineret for livet af at undlade og vi opfordrer derfor kraftigt til, at du tegner en rejseforsikring før du finder dine billige flybilletter til New York.

Hvis du skal rejse til Los Angeles er det billigere at bestille direkte billetter end at flyve gennem New York.

Bo billigt i byen, der aldrig sover

I New York finder du en af de største koncentrationer af hoteller i hele verden.

Som alternativ til hoteller bør du dog også overveje udvalget af private lejligheder gennem AirBnB. Portalen er startet i San Francisco på den amerikanske vestkyst, men New York er blandt de byer, der har flest lejligheder og værelser udbudt på portalen. Du kan generelt spare ca. 25 % i forhold til et hotel i New York ved at bruge AirBnB i stedet for.

Overvej også at køre med Uber – ligeledes amerikansk tjeneste opfundet i Californien – fremfor de ellers så kendte gule taxaer i New York. Prisen er lavere og ofte er din service også bedre, når du kører med de sorte hyrevogne fremfor de gamle, gule taxaer.

Nyd din tur til New York – og husk at søge efter billige flybilletter herover!

Exciting sights in ..

SHOW MORE