Rejseforsikring

Hvorfor tegne en rejseforsikring?

En god rejseforsikring giver dig tryghed, når du rejser – både i Europa og resten af verden. Det er rart at vide, at du er sikret, hvis du f.eks. bliver syg, kommer ud for et uheld eller mister din baggage.

Hvad dækker det gule sygesikringskort

Det gule sygesikringskort dækker udgifter til lægebehandling i Norden, Grønland og Færøerne. Desuden dækker det hjemtransport fra Grønland og Færøerne. I EU-landende dækker dit sygesikringskort også udgifter til lægebehandling, men hjemtransporten ved sygdom eller ulykke dækkes ikke. Ved dødsfald er hjemtransporten dog dækket via sygesikringskortet.

I resten af verden er du ikke dækket af det gule sygesikringskort, og du er derfor nødt til at tegne en rejseforsikring, hvis du skal være sikret lægebehandling og hjemtransport.

Selvom du blot rejser i Norden eller EU-lande, er det ligeledes fordelagtigt at tegne en rejseforsikring. Det gule sygesikringskort dækker eksempelvis ikke hjemtransporten for en ledsager, hvis du bliver syg og skal hjemtransporteres – og bliver din bagage forsinket, skal du selv betale for de køb, du er nødsaget til at gøre, indtil din bagage kommer frem.

Dansk kundeservice

Udover at være sikret lægehjælp og hjemtransport, kan du desuden ofte forvente dansk kundeservice, når du tegner en rejseforsikring. Du kan f.eks. komme i kontakt med en dansk lægevagt 24 timer i døgnet og få personlige råd om vaccinationer og medicin både forud for din rejse, og mens du er afsted.

Fordele ved årsrejseforsikring

En årsrejseforsikring dækker typisk hele husstandet året rundt, uanset hvor meget I rejser. Det kan ofte betale sig at tegne en årsrejseforsikring, hvis du/I rejser mere end en gang om året. Derved at du og din familie altid godt dækket ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*