Plaza de Cibeles (Madrid)

Attraction Type:

  • Seværdigheder

Når du tager til den dejlige store by i Spanien der hedder Madrid, så er der mange ting der er værd at se, og der er også mange ting man næsten skal se inden man tager derfra, for at man har været ordenligt i Madrid.

En af de mange ting der er helt sikkert at du skal se er den plads der hedder Plaza de Cibeles i Madrid. Det er en helt fantastisk plads der blandt andet er hjem for rådhuset, og et flot springvand, der efterhånden er blevet ikoner for Madrid på samme måde som Amalienborg og den lille havfrue er det for København. Det er nogle af grundene til at der er mange der besøger byen, og det er som sagt noget af det man helt sikker lige skal forbi inden man tager hjem igen, for det er et syn man ikke vil nægte sig selv.

Der er ikke en guidebog på markedet hvor Plaza de Cibeles i Madrid ikke er nævnt, så hvis du har sådan en så kan du også bruge den til at finde ud af mere. Den vil helt sikkert også bekræfte at Plaza de Cibeles i Madrid er et af de steder der bare skal ses, og informere om hvornår det er bedst, og måske endda hvordan du nemmest kommer derhen.

Køb en guidebog til hjælp

Når du skal finde ud af hvad du gerne vil se rundt omkring i Madrid, så kan det være en god ide at alliere sig med en guidebog som kan anbefale hvilke steder der skal ses, og ikke mindstinformere om hvornår og hvordan de bedst ses.

Mange turistattraktioner er stærkt besøgte af mange mennesker, og derfor er det vigtigt at man finder ud af om der er nogle tidspunkter hvor der ikke er så mange mennesker, og hvor man på den måde kan komme til at se det man gerne vil uden at skulle stå i kø hele dagen.

Tag dig god tid når du er på ferie

Du skal huske at du er på ferie, og det betyder at du ikke skal løbe rundt over det hele for at nå en masse. Selvom venner og guidebøger alle sammen prøver at overtale dig til at nå en masse ting skal du huske at du er på ferie, og det er ikke et arbejde. Har du lyst til at bruge en hel dag på Plaza de Cibeles i Madrid, så gør du bare det.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.