Marcado San Miguel (Madrid)

Attraction Type:

  • Seværdigheder

Vælg en ny og spændende storby at besøge på den næste single-, par- eller familie rejse. Mange tænker slet ikke på Spanien, når de overvejer storbyferie. Madrid er et anderledes og spændende valg, som alle vil nyde at besøge. Her er kultur i overflod og derfor masser af gode oplevelser i vente. Byen er smuk og fuld af tilbud, som f.eks. Marcado Sam Miguel, der er et traditionelt spansk marked, der ikke ligner noget vi kender fra de hjemlige breddegrader. Markedet ligger lige i hjertet af den historiske bydel og er let at finde for turister.

Besøg Marcado San Miguel i Madrid

Gå ikke glip af Marcado San Miguel, når turen går til Madrid. Den smukke gamle bygning, konstrueret af jern, er en oplevelse i sig selv og betragtes derfor også som en vital del af den spanske kulturarv. Marcado San Miguel i Madrid rummer 33 forskellige boder og har fået status som gastronomisk kultur center. Her sælges udelukkende lækre fødevarer af fremragende kvalitet og man bestræber sig på altid at repræsentere det berømte spanske køkken på fineste vis.  Marcado San Miguel i Madrid er både til de daglige indkøb, men også stedet hvor man får spiseoplevelser af høj karat. Her er også et mindre udvalg af interessante butikker med bl.a. design, bøger og blomster.

  Selvom man ikke ønsker at handle madvarer eller spise, så kig alligevel forbi Marcado San Miguel i Madrid og nyd den helt igennem sanselige oplevelse, som et ægte spansk marked er.

Få et inspirerende indtryk af, hvor passionerede spanierne er omkring deres mad og tilberedelsen af den. Der falder sikkert lækre smagsprøver af ved boderne, for spanierne er, med god grund,  stolte af deres traditioner og vil gerne dele dem med andre.

Spis løs i Marcado San Miguel i Madrid

Marcado San Miguel i Madrid har åbent både om dagen og om aftenen og er derfor et perfekt sted, at få stillet både den større og mindre sult. Et fint sted både at starte og slutte dagen. Nyd et glas godt vin og et udvalg af tapas og sæt tid af til at mærke den særlige og hyggelige stemning, som stedet har. Her oser af ægte spansk atmosfære og markedet ligger placeret på en af Madrids travleste pladser, så her sker altid noget. Fristelser er her nok af, så kom gerne med en god appetit og oplev det ægte spanske køkkens mange facetter.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.