Gæsteindlæg: Få en bedre rejse til London med disse 2 tips

 - Estimated reading time: 2 minutes

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.

Flere hundrede danskere rejser dagligt til London for at nyde den engelske hovedstads mange tilbud, seværdigheder og attraktioner. Det er billigt at komme til London, men dér slutter det billige så også. Man kan dog gøre en række ting hjemmefra for at få en rejse til London, der er både billigere & bedre.

Dem kigger vi på her.

Indlægget er skrevet af den profesionelle rejseblogger Kristoffer Føns.

Lufthavnstransport i London

Den første er transferen fra lufthavnen ind til hotellet i London. Det er noget mange undervurderer især fordi, at mange flyver fra København, hvor lufthavnen ligger kun 15 minutters metro-kørsel fra centrum af byen. I London er det anderledes!

Der ligger de lufthavne, hvor man finder billige flybilletter til nemlig et stykke udenfor centrum – eller London generelt. Stansted og Luton er de værste, mens Gatwick og Heathrow er at foretrække, hvis man gerne vil hurtigt ind til byen.

Billetter til lufthavnstransport kan dog være dyre – helt op til over 200 kr for en express-transfer ind til centrum. Til gengæld kan man også købe busbilletter for helt ned til en flad 20’er. Bussen tager naturligvis længere tid, men besparelsen er til at tage at føle på.

Brug f.eks. London guiden Londontravelhacks.com til at finde ud af, hvordan du nemmest kommer fra den lufthavn du lander i og ind til dit hotel i Central London.

Seværdigheder i London

Når turen går til London, så skal der naturligvis opleves byens bedste seværdigheder. Som tidligere nævnt, så slutter det billige ved en rejse til London dog, så snart man har booket sin flybillet. Byens seværdigheder er således ikke billige og f.eks. koster det over 200 kr for en tur rundt i London Eye, som kun tager 30 minutter.

Også her er der dog råd at hente, hvis du tænker dig om hjemmefra. De fleste seværdigheder og attraktioner i London kan nemlig bookes hjemmefra – og ofte med gode rabatter.

Madame Tussauds i London er et godt eksempel på en seværdighed som mange danskere gerne vil tage turen forbi, når de nu er i London. Ikke nok med, at der er virkelig lang kø, hvis man kommer uden billet, så kan man faktisk også spare 10% af billetprisen ved at købe den online hjemmefra.

Udover besparelsen skal man hen i en speciel kø for folk, der har booket online – og den er altså langt kortere end den for folk, er blot vil købe billetter på dagen.

Tag et kig på siderne Rejsekris.dk eller Storbritannien.dk, hvor der er mange guides til Londons seværdigheder – der kan du blive klogere på, hvordan du sparer penge på seværdighederne hjemmefra. Og husk så også lige, at nyde turen til London, hvor der trods alt også er mange gratis glæder – såsom gåture i parkerne og hyggelige stræder i Soho.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*