Sydney – Taronga Zoo & Aboriginals

 - Estimated reading time: 2 minutes

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.

En by hvis navn sidder fast på manges tunger, men hvis facader blot bliver set af de mest dedikerede. Sydney er med sin pragt et vidunder, hvilket understreger hvor vigtigt det er, at besøge byen mindst én gang i sit liv.

Man kan slentre gennem storbyens gader, målrettet efter oplevelsen af Operahuset med sine hvide buer dækket til med kakler, samt den smukke botaniske have med kakaduer i græsset og flagermus i træerne. Den smukke smaragdgrønne naturoplevelse ud mod det azurblå hav, er blot en del af det natur- og kulturchok danske turister går i møde. Sydney byder en hjertelig velkommen, hvad enten man ønsker et fortryllende bryllup under smukke forgrenede figentræer, eller man ønsker at berige sit liv med den smukkeste løbetur langs vandkanten.

Sydney er en oplevelse for livet

Som besøgende i Sydney, er det et privilegium at kunne besøge den velkendte Taronga Zoo, som ligger på en stejl skråning ned mod det azurblå vand. Transportmidlet er små færger, som tillader oplevelsen Sydneys pragt ned gennem kanalen.

Sydney er stedet, hvor man som besøgende kan mætte sit kulturelle hjerte på Australiens gamle traditioner og fortidens, samt nutidens aboriginals. Ikke desto mindre tilbyder Sydney som kontrast til storbyens travlhed, en mundfuld af oplevelser til naturelskere, hvor man kan nyde hver enkelt minut af livet.

Storbyferie, visum og australske transportmidler

Sydney er en perledestination og for mange, et mål i livet. Dog kræver oplevelsen, at man ansøger efter et visum for at rejse til Australien. Generelt bliver et turistvisum elektronisk udstedt i forbindelse med det rejsebureau man bestiller i gennem, hvilket er gældende i en periode på tre måneder efter indrejse. Hvis man ønsker, for eksempel i forbindelse med et sabbatår, at bo/opholde sig samt tjene penge i Australien i et halvt års tid, er det dermed muligt at ansøge om et Work and Holiday visa, hvilket muliggør dette.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*