Hvem giver stjerner til hotellerne?

 - Estimated reading time: 1 minute

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.

Når du søger efter hoteller, har du altid mulighed for at sortere efter antallet af stjerner.

Et hotel kan i Danmark have fra 1 til 5 stjerner. Sådan er det i det meste af Europa. I Dubai kan det til gengæld lade sig gøre at have 7 stjerner, som det verdensberømte Burj Al Arab har.

De fleste europæiske lande er ved i den såkaldte Hotelstars Union. Danmark har været med siden 2013. Formålet med unionen er at sikre et sæt regler, der på tværs af Europa kan bruges til objektivt at sætte antallet af stjerner til et hotel.

Det er således ikke en person, der rejser fra hotel til hotel og bedømmer det – i stedet for afgøres antallet af stjerner efter bl.a. faciliteter, størrelsen på sengen, hvor mange sprog de ansatte taler, vilkår for opholdet og meget mere.

1 stjerne får du allerede ved et værelse med bad og toilet, mens du skal give en personlig hilsen med blomster til alle gæster, have døgnåben reception, parkering og renseservice med højest en times tilbagelevering for at opnå de magiske 5 stjerner.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*