Hotel i Oslo

Går turen til Oslo?

Find det helt rigtige hotelværelse i Oslo. Indtast her hvornår I checker ind, hvornår I checker ud og hvor mange voksne og børn I er. Så søger vi blandt alle ledige hoteller i Oslo og finder både bedste og billigste til jer.

Book hotel i

Vi finder de bedste og billigste hoteller i

Ankomst:

Afrejse:

Antal voksne:

Antal børn:

Tryk "Find" og se hoteller i nu

Oslo er Norges hovedstad og en by med mange historiske seværdigheder, der er et besøg værd. Den kendte norske hovedstad har mange gode hoteller i mange prisklasser og der er noget for enhver smag. Standarden på hotellerne er fantastisk og det er f.eks. billigere at bo på et hotel i Oslo end det er i London. Det er billigere at bo i Oslo end man skulle tro og på langt de fleste store hoteller serverer de også en lækker morgenbuffet, som ofte er inkluderet i prisen ved en eller flere overnatninger.

Langt de fleste hoteller i Oslo ligger enten i centrum af byen eller meget tæt ved, så man kan tage på opdagelse og udforske byen.

Besøg Holmekollen

Bor du på hotel i Oslo og skal være der i en eller flere dage burde du også tage et smut forbi Holmekollen, som ligger lidt ude for midten af Oslo by, men stadig tiltrækker mange turister årligt fra hele Skandinavien. Holmekollbakken har været brugt flere gange til skihop, som er en stor sportsgren i blandt andet Norge og genåbnet tilbage i år 2010. Det er en af de absolut mest moderne og populære skihopbakker i verdenen og har et enormt flot design.

Du kan selv få lov at komme op i toppen af bakken, hvor starthuset befinder sig hele 60 meter over jorden. Det giver et sus i maven og du vil kunne nyde den flotte udsigt over hele Oslo og Oslofjorden. Hele den enorme konstruktion er bygget af intet mindre end 100 tons stål og er den eneste skihopbakke i verden, som er konstrueret udelukkende af stål. Et klart besøg værd hvis man er i Oslo og ligeledes kan Holmekollen spottes langvejs fra når det er mørkt, da den er oplyst.

Kongeligt besøg

Er du interesseret i den norske kongefamilie, kan du komme helt tæt på dem, da Det Kongelige Slott, ligger midt i Oslo centrum og fungere som deres hovedresidens. Det er et enormt stort og fantastisk smukt slot, som igennem århundrede har været en turistattraktion, som mange vælger at få et glimt af, når de er i Norge. Det ligger nemlig ikke ret langt væk fra Karl Johan, som er Norges svar på Strøget i Danmark. Fyldt med modebutikker fra samtlige mærker og souvenirbutikker, hvor du kan købe et minde med hjem fra Oslo.

Oslo er en fin by at bo i og med mange mulige seværdigheder, der bestemt er et besøg værd.

Spændende seværdigheder i ..

VIS MERE

Lufthavne i nærhede ..

Book hotelværelse!

Ankomst:

Afrejse:

Antal voksne:

Antal børn:

Book hotelværelse!