Tusenfryd Forlystelsespark (Oslo)

Attraction Type:

  • Forlystelse

Tusenfryd er en af de største forlystelsesparker i Oslo, og er for hele familien. Den åbnede første gang i 1988, og har lige siden været meget populær. Det tager kun 20 minutter fra Oslo, så hvis man alligevel er på storby ferie, kan man sagtens bruge en dag i parken. Parken er kendetegnet ved sine mange rutsjebaner, de har blandt andet en trærutsjebane der kører 100 km/t. Der er også nogle hvor passagerne bliver drejet rundt og rundt med masser af fart. Den kører i forskellige retninger, og til tider får man vendt hovedet ned af og sprøjtet med vand.

Der er også mulighed for at lære de små at selv kører rundt i små biler, hvor efter at de får deres eget kørekort i plastik. Derudover huser Tusenfryd Nordens vildeste rutsjebane. Her går farten fra 0 til 90 km/t, på intet mindre end to sekunder! Banen har også en loop, og der kan høres skrig i hele parken fra rutsjebanen. Turen tager 69 sekunder, og passagerne føler sig vægtløse i op til syv gange, igennem hele turen. Når sommermånederne nærmer sig, så bliver der åbnet op for vandparken. Her kan gæsterne køle af, efter at have gået rundt i parken en varm sommerdag.

Forlystelsesparken Tusenfryd består af 31 forskellige slags forlystelser, og omkring 500.000 gæster vælger hvert år at benytte sig af de mange forlystelser. Tusenfryd har mange ansatte, og om sommeren når der kommer godt gang i parken, bliver der ansat 750 medarbejder ekstra. Således klarer forlystelsesparken sig igennem en travl sommer hvert år. I parken kan man se at naturen bliver vægtet højt, som ses på alle de blomster der præger parken. Tusenfryd har åbent fra maj til oktober, og er her åben for hele familien. Der er noget for alle i familien: et hyggeligt tivoli, badeland, vilde forlystelser og flot natur.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.