Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Berlin Tegel er Berlins centrale hovedlufthavn, der kun ligger blot 8 km fra centrum af Berlin. Det er en af Tysklands absolutte travleste lufthavne og der er mange ting, at få tiden til at gå med, imens man venter på sit flys afgang. Der er flere caféer og restauranter samt tax-free butikker, hvor du bl.a. kan købe alkohol, cigaretter og slik til lave priser. Desuden er der trådløst, billigt og hurtigt internet i hele lufthavnen.

Der rejser årligt mere end 15 mio. passagerer igennem lufthavnen og flere danske flyselskaber har direkte rejser ned til lufthavnen, hvis man skal en tur til Berlin. Den har eksisteret i mere end 50 år og har haft Europas længste landingsbane på intet mindre end 2.428 meter, som var forbeholdt fly som Boeing 707 og Douglas DC-8 fuld lastet.

I lufthavnen er der gode transportforbindelser direkte ind til centrum af Berlin, så du let og hurtigt kan komme til og fra lufthavnen med enten tog, bus eller taxa. Der kører en TXL Express bus, som afgår fra lufthavnen ind mod centrum ca. hvert 15 min. og koster ikke mere end 2,30 euro pr. tur.

Derudover er der også mulighed for at tage en taxa fra Tegel lufthavn og ind til Berlins centrum, som typisk koster et sted imellem 20-25 euros. De er let at få fat på og kan dirigeres ind ved Terminal 1 i lufthavnen. En ting du skal være opmærksom på, hvis du vælger at tage en taxa er, at du ikke altid kan betale med kreditkort. Hav derfor altid kontanter på dig, hvis du tager en taxa indtil centrum, så du er sikker på, at kunne betale for din taxatur.

Ydermere er det meget nemt og bekvemt at leje sin egen bil i Tegel lufthavn, hvor der er flere forskellige biludlejningsfirmaer, der har biler til rådighed mod betaling. Prisen er svært at sige helt konkret og er ofte ikke den samme hos de forskellige udlejningsfirmaer i lufthavnen, men kan ses på deres respektive hjemmesider. Du kan sågar bestille din bil i forvejen inden du rejser til Berlin enten over telefon eller internettet, så den kan være klar til afhentning, når du er landet i Tegel Lufthavn.

Der er rigtig mange hoteller og hostels i centrum af Berlin og nær lufthavnen til rimlige priser. Nogle med bedre faciliteter end andre, men vælg et hotel eller hostel i Berlin efter dine behov. Skal du kun på en forretningsrejse til Berlin i en dag, kan et hostel være en udmærket løsning, men skal du derimod være i Berlin i f.eks. en uge, kan et 3- eller 4-stjernet hotel være en bedre løsning, hvor der ligeledes ofte er flere faciliteter tilknyttet.

Exciting sights in ..

SHOW MORE