Hotel i Stockholm

Går turen til Stockholm?

Find det helt rigtige hotelværelse i Stockholm. Indtast her hvornår I checker ind, hvornår I checker ud og hvor mange voksne og børn I er. Så søger vi blandt alle ledige hoteller i Stockholm og finder både bedste og billigste til jer.

Book hotel in

We find the best and cheapest hotels in

Arrival:

Departure:

Number of adults:

Number of children:

Press "Find" and view your hotels in now


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/billigeflybilletter.dk/public_html/wp-content/themes/billigeflybilleter1/template-parts/hotels/cheapest-hotels.inc.php on line 7

Stockholm er Sveriges hovedstad og den største by i Norden. Der bor over 1 mio. indbyggere, men er også samtidig en by med en masse utrolige lækre hoteller. Stockholm er en perle for sig selv og tiltrækker hvert år titusindvis af turister fra mange lande i hele verdenen. Det er bestemt med en god grund, da byen også ofte bliver omtalt som ”Nordens Venedig”, da selve byen er bygget op over intet mindre end 14 små øer samt er en by med mange spændende bydele, som kan udforskes alene eller med ens familie.

Glade og imponeret turister kommer ofte også tilbage igen, hvis de har fået en god oplevelse og dette gælder uanset, hvilken by, feriested eller hotel man besøger. Af hoteller er der et stort udvalg i Stockholm og noget for enhver smag og pengepung. Nogle ville gerne have ekstra lækkert gourmét-mad på deres hotel, mens andre foretrækker ekstra mange faciliteter på hotellet, såsom spabad og en lynhurtig WiFi forbindelse.

Et oplagt sted at overnatte i Stockholm kunne være på Nordic Sea Hotel, som ligger godt placeret i centrum af Stockholm og med kun få minutters gang til Centralstationen, så du på ingen tid, kan komme fra dit hotel og ud til en af de mange seværdigheder i Stockholm. Et hotel med mange faciliteter, god restaurant og en hyggelig bar. Alle værelser er komfortable og lækre, hvor et værelse kan fås helt ned til omkring 360 DKK pr. overnatning selvom det ligger godt centralt placeret i Stockholm.

Junibacken

Stockholm er ligeledes en storby med mange spændende seværdigheder, der bestemt er et besøg værd, hvis man alligevel er i nærheden. Blandt dem kunne Junibacken være en af de seværdigheder, man har bestemt sig for hjemmefra, at man skal besøge. Junibacken i Stockholm kan beskrives som nærmest et meget stort museum, hvor samtlige af Astrid Lindgrens meget elskede børnebøger kommer til live i den virkelige verden.

Der er både teaterforestillinger, leg og sjov for børnene og hvor hele familien blandt andet også kan møde kendte figurer, såsom Alfons Åberg og Petterson & Findus. Det er et sted, som bør besøges, hvis man har børn og godt vil opleve sjove og spændende teaterforestillinger samt Astrid Lindgrens kendte børnebøger komme til live.

Stockholm er derfor bestemt et besøg værd og en fantastisk by, der byder på mange spændende seværdigheder i Stockholm og en by, hvor der altid sker noget og bestemt ikke er kedeligt.

Exciting sights in ..

Nearby airports ..

Book a Room!

Arrival:

Departure:

Number of adults:

Number of children:

Book a Room!