Hotel i Phuket

Går turen til Phuket?

Find det helt rigtige hotelværelse i Phuket. Indtast her hvornår I checker ind, hvornår I checker ud og hvor mange voksne og børn I er. Så søger vi blandt alle ledige hoteller i Phuket og finder både bedste og billigste til jer.

Book hotel in

We find the best and cheapest hotels in

Arrival:

Departure:

Number of adults:

Number of children:

Press "Find" and view your hotels in now


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/billigeflybilletter.dk/public_html/wp-content/themes/billigeflybilleter1/template-parts/hotels/cheapest-hotels.inc.php on line 7

Phuket er en ferieby og en ø i det sydlige Thailand, der hvert år bliver besøgt af mange tusinde turister fra hele verden. En ø der tilbyder lækre strande med masser af sol og varme, så man få noget sol på ens blege krop. Det er den største ø i Thailand og er øen der især er kendt for den forfærdige tsunami, der ramte øen tilbage i år 2004, hvor mange turister omkom og hvor flere danskere også kom i vanskeligheder og måtte løbe for livet. Restauranter, hoteller og små strandbutikker blev ødelagt under tsunamien og stadig 10 år efter den forfærdelige naturkatastrofe, er øen stadig ikke blevet genopbygget 100 %.

Derudover er Thailand også kendte for deres rigtig gode og velsmagende mad. Det vil du også kunne opleve, hvis du rejser til Phuket og smager på det thailandske køkken, som du med garanti vil blive overrasket over. De smage de kan få frem i maden er helt vidunderlige og samtidig er det utroligt billigt at leve og bo i Thailand. Derfor er der også en få antal af danskere og mennesker fra andre lande, der har bosat sig fast i Thailand, da de elsker den dejlige varme og den fantastiske velsmagende mad.

Selvom det er billigt at bo og leve i Thailand er flybilletten ikke altid helt billig til den solrige ø Phuket. En flybillet koster hurtigt 6.000 – 7.000 kroner pr. billet og tager ofte omkring 13 timer, hvis du vel og mærke kun har en mellemlanding fra København. På nogle afgange fra flyselskaber med afrejse fra København er der 2 mellemlandinger også er det ikke unormalt at rejsetiden kan være 2-3 timer længere. For at finde de billigste flybilletter til Phuket anbefales det, at du kigger efter dine flybilletter og ligeledes med dit hotel i god tid i forvejen, da du dermed ofte vil kunne spare dig selv for en masse penge.

Du vil også kunne komme til at bo helt ned til den lækre strand med palmer og restauranter, da der på Phuket lækker mange hoteller helt ned til stranden. Disse hoteller har mange gode faciliteter og er renlige. Det gode ved dem er, at de ikke koster mere end 300-800 kroner per overnatning for et dobbeltværelse med plads til to voksne mennesker. Er du heldig, kan du også finde ledige hotelværelser helt ned til stranden til 200-400 kroner, hvis du finder et attraktivt tilbud og dem er der ofte flere af.

Exciting sights in ..

Nearby airports ..

Book a Room!

Arrival:

Departure:

Number of adults:

Number of children:

Book a Room!