Hotel i Amsterdam

Går turen til Amsterdam?

Find det helt rigtige hotelværelse i Amsterdam. Indtast her hvornår I checker ind, hvornår I checker ud og hvor mange voksne og børn I er. Så søger vi blandt alle ledige hoteller i Amsterdam og finder både bedste og billigste til jer.

Book hotel in

We find the best and cheapest hotels in

Arrival:

Departure:

Number of adults:

Number of children:

Press "Find" and view your hotels in now


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/billigeflybilletter.dk/public_html/wp-content/themes/billigeflybilleter1/template-parts/hotels/cheapest-hotels.inc.php on line 7

Amsterdam er hovedstaden i Holland og er en storby på lige fod med London, København og Stockholm. Cyklen er et populært transportmiddel i Holland, som vi kender det fra Danmark. Du kan let, hurtigt og nemt leje en cykel i Amsterdam som mange af de lokale og på den måde transportere dig selv rundt i byen. Samtidig er det en god måde, at få set byen på fra en anden synsvinkel og du vil med stor sandsynlighed opleve, at du har fået set meget mere af byen end du havde regnet med på forhånd. Ydermere er det en sund og miljørigtigt måde, at transportere sig selv rundt i en storby på.

Derudover er det en by der ofte kendetegnes på kanalsystemet, som blev opført helt tilbage i 1700-tallet, men som stadig i dag er en stor del af Amsterdam. De inderste kanaler er med til at danne rammer for bymidten, hvoraf de inderste er med til at styre vandet og bygget i sin tid som by forsvar.

Amsterdam er byen der er kendt for Red Light District og deres mange coffee shops, hvor det bl.a. er helt lovligt at sælge og ryge cannabis. Noget som er ulovligt mange andre steder i Europa, men som er helt frit i Amsterdam. Byen har dog også andre seværdigheder og heriblandt flere spændende og interessante museer, der er et besøg værd, hvis man er i nærheden.

Du kan komme til selv at bo meget tæt på Red Light District, da der ligger mange gode hoteller i nærheden til gode priser. Du vil kunne finde hoteller i flere forskellige prisklasser, men du vil typisk skulle af med fra 500 DKK og opefter afhængig af hvor i centrum af byen, som du har tænkt dig at bo i. I nærheden af seværdigheder og kulturelle steder som Red Light District kan prisen være lidt højere, da det er et populært sted at befinde sig og et sted man bør opleve, hvis man besøger Amsterdam.

Ydermere ligger Schiphol lufthavn omkring 12 km fra Amsterdam, hvoraf flere danske flyselskaber har fly direkte ned til. Du vil derfor hurtigt kunne komme fra lufthavnen og ind til Amsterdam by med taxa på 15-20 minutter afhængig af trafikken. Du kan også tage tog eller bus, men dette kan tage væsentligt længere tid, men til gengæld er det også billigere end en taxa. Det er op til dig selv, hvad du har lyst og råd til at benytte dig som transportmiddel til og fra Schiphol lufthavn.

Exciting sights in ..

Nearby airports ..

Book a Room!

Arrival:

Departure:

Number of adults:

Number of children:

Book a Room!