Billige flybilletter til

Find billige flybilletter til på BilligeFlybilletter.dk. Søg efter flyrejser til herunder ved at indtaste dine rejsedatoer - så finder vi de billigste billetter:

Rejser fra:

Rejser til:

Afrejsedato:

Returdato:

Voksne:

Børn (op til 11 år):

Første { flights.length } ud af { currentFlights.length } afgange fra { departureCity } til { arrivalCity } med afgang { departureDate } og returrejse { returnDate }

Se priser på billige flybilletter til Rom på BilligeFlybilletter.dk.

Rom om sommeren er en fantastisk by at besøge.

Colosseum, de gamle haver og de spanske trapper er blot en del af de ting, du kan glæde dig til at opleve. Og selvom flyveturen er knap 3 timer lang er det nemt at finde billige flybilletter til Rom, da konkurrencen blandt flyselskaberne er stor.

Vi har samlet alle billige flybilletter til Rom på én side her. Du kan vælge de datoer, du gerne vil rejse på og så finder du de bedste priser på dagen. Både de gamle etablerede selskaber og de nye lavpris-flyselskaber flyver til Roms to primære lufthavne og dit udvalg er således godt.

Du kan scrolle op til toppen af siden her og lede efter billige flybilletter til Rom med det samme – eller du kan læse mere om lufthavnene og mulighederne herunder.

Lufthavne i Rom

Der er to primære lufthavne i Rom.

Som ved de fleste andre europæiske storbyer ligger der også lufthavne mellem 50 og 100 kilometer væk, du risikerer at købe billet til, hvis du køber hos de absolut billigste lavprisselskaber. RyanAir har dog base i Ciampino Airport, der ligger blot 12 kilometer i byen.

Vær opmærksom på, hvor du køber billet til – hvis det er andet end Leonardo da Vinci_Fiumincino Airport eller Ciampino-G. B. Pastine Airport bør du se, om du ikke kan finde nogle andre billetter. Når du bestiller flybilletter til Paris risikerer du også en lufthavn 130 km fra byen, hvis du ikke passer på!

Lufthavnene ligger her:

Lufthavnen tættest på Rom er desværre ikke i drift. De to muligheder er derfor Leonardo da Vinci og Ciampino.

Lufthavnen tættest på Rom er desværre ikke i drift. De to muligheder er derfor Leonardo da Vinci og Ciampino.

Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport

leonardo da vinci lufthavn i rom

Roms primære internationale lufthavn er Leonoardo da Vinci Airport opkaldt efter den italienske filosof og opfinder fra renæssancen.

Leonardo da Vinci designede verdens første helikopter allerede i 1480.

Selve lufthavnen ligger 30 kilometer sydvest fra Rom, men du er hurtigt inde i byen alligevel. På den seks-sporede motorvej kan du tage en billig bus ind til byen, ligesom der afgår tog hvert kvarter ind mod byen. Den tager tager omkring 25 minutter.

Da lufthavnen er den største i Italien er der også god chance for, at din billige flybillet til Rom går igennem Fiumincino Airport.

Ciampino-G. B. Pastine International Airport

billige flybilletter til rom og ciampino lufthavn

Roms anden lufthavn hedder Ciampimo-G.B. Pastine International.

Lufthavnen ligger lige inden for den store byring blot 12 kilometer syd for det centrale Rom.

Ciampino benyttes fortrinsvis af lavprisselskaber som RyanAir, EasyJet og WizzAir. Du kommer nemt ind til byen fra Ciampino med bus for omkring 5 euro per vej.

Du kan tage tog, men togstationen ligger et stykke for lufthavnen og du skal således ud at gå lidt.

Du kan også tage en taxa for omkring 30 euro fra den centrale Rom.

Den nemmeste løsning, hvis du først er landet i Ciampino i Rom, er at tage bussen ind. De billigste flybilletter til Rom går ofte til Ciampino, men hvis du ikke er glad for bus, så køb lidt dyrere billetter til Leonardo da Vinci-lufthavnen i stedet. Du sparer pengene ved ikke at skulle have taxa til og fra lufthavnen i den anden ende.

Sådan finder du billige flybilletter til Rom

Hvis dit budget er stramt, så vælg billetter til Ciampino-lufthavnen og tag en bus ind i byen. Det tager lidt længere tid og er marginalt mere besværligt end LDV-lufthavnen, men du kan til gengæld spare penge på det.

Hvis du flyver med lavprisselskaber som EasyJet, Vueling, RyanAir eller Norwegian fra København, Billund eller Aalborg til Rom kan du vælge alene at tage håndbagage med på turen. Så betaler du ikke for at checke bagage ind herudover.

Hvis du kan, så planlæg din ferie eller rejse til at foregå udenom de danske skoleferier. Rom er en populær familiedestination og prisen for dine flybilletter stiger derfor i løbet af sommer-, vinter- og efterårsferie.

Spar penge – Book hotel og bil samtidigt i Rom

Ved du allerede nu, at du også skal bruge et hotel i Rom – og måske en bil fra lufthavnen og i den tid, du er i byen?

Hvis du booker dit hotel og din bil samtidigt med, at du bestiller dine billige flybilletter til Rom kan du spare mange penge på en samlet pakke.

Vi samarbejder bl.a. med Expedia på BilligeFlybilletter.dk. Du kan booke samlet her og få en god rabat på flybilletter, hotel og billeje i Rom.

Som alternativ til hotel har du også mulighed for at leje en lejlighed gennem AirBnb i Rom. Hotelpriserne er dog forholdsvis lave i forhold til danske priser og der er således ikke s mange penge at spare, som der er i fx København, Berlin eller New York med samme finte.

Hvis du er i Rom har du mulighed for indenrigs at flyve til fx Milano (du finder flybilletter til Milano her), hvis dit italienske eventyr skal forlænges lidt.

Når dine billige flybilletter til Rom er i hus kan du glæde dig til at opleve Pantheon, Colosseum, Ærkebasilisken, italiensk mad og vin og stemningen i Rom, der er markant anderledes fra alt, du kender i de danske byer!

Spændende seværdigheder i ..