Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Se priser på billige flybilletter til Barcelona på BilligeFlybilletter.dk.

Barcelona i Spanien har i de senere år udviklet sig til at blive en af Europas mest populære turistdestinationer.

Også mange tusinde danskere drager hvert år til den catalanske hovedstad for den spanske kultur, mad og vin samt naturligvis muligheden for at se verdens lige nu bedste fodboldhold FC Barcelona spille på Camp Nou.

Vi bliver hjulpet godt på vej af de billige flybilletter til Barcelona, flyselskaberne stiller til rådighed.

På BilligeFlybilletter.dk har du mulighed for at søge efter flybilletter direkte til Barcelona. Der er kun én lufthavn (Barcelona-El Prat), så det er nemt at sammenligne og finde den bedste pris ind til byen.

Gå længere op for at sammenligne priser og finde de billigste flybilletter til Barcelona nu – eller læs videre herunder om lufthavnen, prisniveau og hvordan du nemt kommer videre til Madrid.

Indholdsfortegnelsen:

Flybilletter til Barcelona-El Prat Airport

Barcelona-El Prat set udefra.

Barcelona-El Prat set udefra.

Barcelona har – i modsætning til fx Paris og London – blot én lufthavn, Det gør det også nemt at sammenligne priser på flybilletter til byen, da du ikke samtidigt skal sammenligne priser på transport til og fra forskellige lufthavne.

Den direkte tur fra København eller Billund til Barcelona tager cirka 2 timer og 45 minutter. Ofte vil du se billetter med mellemlanding i Amsterdam eller Frankfurt.

Barcelona El-Prat ligger tæt på selve Barcelona by:

barcelona lufthavn og by

Du kan vælge enten at tage en taxa ind til byen, hvilket står dig i 25-30 euro, eller du kan vælge at tage bussen til cirka 8 euro.

Der er ingen togforbindelse mellem Barcelona by og El Prat-lufthavnen.

Der går shuttlebusser mellem lufthavnens to primære terminaler, så det er nemt at komme frem og tilbage.

Priser på flybilletter til Barcelona

Barcelona er generelt en billig by at købe flybilletter til.

Især de mange turistrejsende er med til at trække prisen godt ned.

Du finder rutinemæssigt billige flybilletter til Barcelona for omkring 1.000-1.400 kroner stykket. Selskaber som Vueling, EasyJet og Norwegian især flyver meget til Barcelona. Norwegian har tilmed som et af få selskaber gratis internet i flyet til Barcelona, når først du er lettet og er kommet op i luften.

Du kan også finde billige billetter til Barcelona med Wizz Air og RyanAir. Vær dog opmærksom på, om du her flyver til lufthavnen Barcelona-El Prat, eller om du reelt ender mange hundrede kilometer fra Barcelona ved en anden (og billigere) lufthavn.

Vi anbefaler generelt ikke at flyve til andet end Barcelona-El Prat, når du ønsker at besøge den catalanske hovedstad. Alle andre byer ligger længere væk.

Adgang videre ud i verden og til Madrid

Mens du er i Barcelona kan du se de lokale helte spille på Camp Nou med plads til 90.000 mennesker.

Mens du er i Barcelona kan du se de lokale helte spille på Camp Nou med plads til 90.000 mennesker.

Som alternativ til at flyve direkte til Barcelona kan du overveje en tur til Madrid. Du kan finde billige flybilletter til Madrid fra omkring 500 kroner for en enkelt billet. Efter at have nydt den spanske hovedstad i et par dage kan du tage Madrid-Barcelona højhastighedstoglinjen.

Du kommer imellem de to byer på blot 2 timer og 30 minutter – mindre end det tager at køre i tog fra København til Aarhus med DSB. Undervejs kommer du op at køre næsten 300 kilometer i timen med toglinjen, der åbnede i 2008.

Siden åbningen af toglinjen er antallet af fly mellem Barcelona og Madrid faldet med 80 %. Det var før 2008 verdens mest befløjne rute med knap 1000 daglige afgange (!). Det tal er dog kraftigt reduceret i dag, da det ikke kan betale sig hverken i tid eller økonomisk at flyve på den 600 kilometer lange rute mellem Barcelona og Madrid.

Sådan finder du billige flybilletter til Barcelona

Selvom flybilletter til Barcelona generelt er billige som følge af den store konkurrence flyselskaber imellem kan du gøre flere ting for at slippe ekstra billigt afsted:

  • Flyv med lavprisselskaber som Vueling og EasyJet. Du betaler ekstra for indchecket bagage og for selv at vælge din plads på flyet, men du kan tage en tilfældig plads og nøjes med håndbagage og komme billigt afsted.
  • Hvis du køber en returbillet til bussen mellem lufthavnen og byen sparer du 5 euro.
  • Der går fly allerede fra 07-tiden om morgenen i Københavns Lufthavn til Barcelona. De tidligere fly koster mindre at flyve med end de senere afgange.

Vigtigst af alt, så sammenlign flybilletter mellem Danmark og Barcelona fra de forskellige flyselskaber.

Det kan du gøre direkte med BilligeFlybilletter.dks værktøj herover, der er lavet netop til at hive priser ind for de datoer, du søger ud fra. Da der kun er én lufthavn i form af Barcelona-El Prat er det nemt at finde de billige flybilletter til Barcelona.

Hav en god tur!

Exciting sights in ..