Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Se priser på billige flybilletter til Bangkok på BilligeFlybilletter.dk.

Thailand er et af de mest populære rejsemål fra Danmark og næsten al trafikken sker med flybilletter til Bangkok.

Fra den enorme Suvarnabhumi-lufthavn i Bangkok går der indenrigsflyvninger videre til bl.a. Chiang Mai, Phuket, Pattaya og ad omveje de mange thailandske øer.

Du har mulighed for at købe flybilletter direkte til Bangkok fra Københavns Lufthavn – ofte vil turen dog foregå med en mellemvej. Det gælder især, hvis du prioriterer at finde de billigste flybilletter til Bangkok.

Med BilligeFlybilletter.dk kan du finde de billigste flybilletter til Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn og herefter videre fra lufthavnen til hvor i Thailand, din endelige destination er.

Skriv dine rejsetidspunkt herover – så finder vores søgemaskine de billigste flybilletter til dig med det samme.

Du kan også læse mere om lufthavnen og hvordan du finder billige flybilletter til Bangkok herunder.

Bangkok Lufthavn – Suvarnabhumi

Suvarnabhumi lufthavn med thailandsk elefant i guld

Billede fra Bangkok Lufthavn indrettet med thailandsk udsmykning.

I 2006 åbnede Suvarnabhumi Lufthavn og det har siden da været den primære lufthavn i Bangkok. Lufthavnen håndterer over 50 millioner besøgende hvert år. Det er cirka det dobbelte af Københavns Lufthavn, der er nordens største.

Fra den enorme lufthavn kan du flyve videre til det meste af Asien og Australien – se fx flybilletter til Sydney her. Bangkok Lufthavn er en af de få asiatiske lufthavne, du har direkte forbindelse til fra Danmark.

Husk, at du skal sætte 1-2 timer af til den thailandske paskontrol, når du flyver fra landet. Det er modsætningsvis hurtigt at komme igennem pastjekket med et europæisk pas.

Der er en lavere tolerance overfor uhøflig adfærd i Thailand. Hvis din tur ikke skal starte med en overnatning i et thailandsk fængsel bør du derfor opføre dig behersket i lufthavnen (som det i øvrigt også gælder for alle andre lufthavne).

Lufthavnen ligger ca. 20 kilometer fra centrum af Bangkok. Taxa ind koster omkring 1-200 kroner. Du kan også tage Sky-Train (thailandske S-tog) ind til byen for væsentligt mindre. SkyTrain anbefales, da du kører hævet oppe over landjorden af store betonfødder. Du får en flot udsigt over en del af Bangkok by på rejsen.

instagram logo

Suvarnabhumi lufthavn var det mest Instagram-fotograferede sted i hele 2012.

Bangkok Lufthavn er det sted, hvor der blev taget flest billeder på Instagram i hele 2012.

Direkte fly eller mellemlanding til Bangkok

Både Thai Airways, SAS og Norwegian flyver direkte mellem København og Bangkok.

Du finder billige flybilletter fra omkring 3.500 kroner med indchecket bagage og mad på turen. Du kan få billetten tusinde kroner billigere uden bagage og mad på flyet. Vær dog opmærksom på, at selv den direkte tur tager 11-12 timer afhængig af dit fly. Det er lang tid at være uden hverken vådt eller tørt.

Herudover flyver bl.a. FinnAir via Helsinki og IcelandAir via Reykjavik til Bangkok. Mange danskere flyver også med de mellemøstlige selskaber Emirates Airlines og Qatar Airlines med mellemanding fx i Dubai eller Doha Lufthavn. Især de mellemøstlige flyselskaber er en oplevelse at flyve med. Emirates har i mange år toppet listen over de bedste flyselskaber at flyve med udfordret bl.a. af netop Qatar Airlines. Billetprisen for en tur til Thailand over mellemøsten er cirka 5.000 kroner, hvis du bestiller i god tid.

Med mellemlanding tager din tur til Thailand fra 14-18 timer afhængigt af, hvor lang tid du bruger i mellemlandingslufthavnen.

Vær opmærksom på, at du risikerer jetlag, når du flyver til Asien. Du flyver ”mod uret” og når du flyver om morgenen i Danmark lander du således også tidlig morgen ved destinationen. Overvej at pakke melatonin eller anden sovemedicin til turen, så du hurtigt kan få omstillet din døgnrytme til det thailandske klokkeslæt.

Sådan finder du billige flybilletter til Bangkok

Ligesom det er tilfældet for flybilletter til New York kan du spare penge ved at være ude i god tid, når du køber dine billige flybilletter til Bangkok. Vær ude et par måneder før for at få de bedste priser.

Hvis du er villig til at tage et ”pitstop” i Mellemøsten kan du også generelt spare penge på din billet.

Kan du rejse alene med håndbagage kan du spare penge ved at rejse med Norwegian og SAS til Bangkok. Når du flyver med Thai Airways er indchecket bagage altid en del af din billetpris.

Billetpriserne er lavere udenfor den thailandske højsæson fra november til februar.

Priserne på flybilletter til Bangkok har generelt været faldene i flere år. Det skyldes både mere energieffektive fly, der over de lange distancer bruger mindre brændstof end ældre fly, men også intensiveret konkurrence blandt flyselskaberne. Norwegian har gjort meget for at skubbe priserne på allerede billige flybilletter til Bangkok ned ved at introducere deres meget energieffektive Dreamliner på ruten med direkte afgang både fra København, Stockholm og Oslo.

Husk at se resten af Thailand – Flyv videre fra Bangkok

Selvom du lander i Bangkok – og det kan være sjovt at se en by med 30 millioner indbyggere (!) – bør du også se en anden del af Thailand på din tur.

Bangkok som by er stor og svær at navigere i. Hvis du er vant til at bo i København vil du blive overrasket over den dårlige luftkvalitet og generelt lave levestandard.

Overvej derfor at besøge nogle af Thailands andre attraktioner som fx:

  • Chiang Mai – den største by i den nordlige del af Thailand har ingen strande, men til gengæld fantastisk venlige indbyggere, forholdsvis mange engelsktalende thai’ere, templer og elefanter til den store guldmedalje samt meget lave leveomkostninger. Chiang Mai er en favoritdestination fra indehaveren af BilligeFlybilletter.dk.
  • Koh Samui og de andre øer – mange danskere tager til Thailand for at sidde på en af de smukke øer. Koh Samui og Koh Chang er blandt de mest populære, men også Koh Lanta kan anbefales. Du tager typisk fly fra Bangkok til Phuket og bustur herfra inden du tager den sidste del af rejsen i båd.
  • Phuket og Pattaya – selvom byerne også er kendt for at være populære blandt ældre tyske mænd, så er der tale om smukke og livlige byer. Som turist er det en oplevelse værd bare at gå igennem Phuket og Pattaya om aftenen. Men sørg for at have et sted lidt udenfor de mest centrale gader, så du kan sove om natten.

Thailand er et fantastisk land og et af de steder, du er nødt til at opleve på et tidspunkt i dit liv. Søg efter billige flybilletter til Bangkok herover og lad i år blive året, hvor du oplever det asiatiske land!

Exciting sights in ..