Kabinepersonale bruger snydetricks for at beholde byttepenge

 - Estimated reading time: 1 minute

Ryanairs kabinepersonale er blevet instrueret i fup metoder for at undgå at give passagererne penge tilbage, når de køber mad og drikkevarer om bord.

Kabinepersonalet opfordres til at følge en “keep the change”-politik i en intern træningsmanual. I manualen foreslås det, at de skal vildlede passagererne ved at påstå, at de ikke har flere byttepenge tilbage. Personalet opfordres til at spørge passagererne, om de i stedet har lyst til at bruge pengene på en af ​​flyselskabets egne skrabelodder eller andet fra vognen.

ryanair-logo

Disse vejledninger findes i en træningsmanuel, som er udarbejdet af firmaet Retail In Motion. Firmaet hyres af flyselskaber til at skræddersy produkterne, som sælges om bord og til at give salgsrådgivning.

I manualen står der: “Behold byttepengene! En enkel og effektiv metode til at øge jeres passageres forbrug.” Der gives desuden følgende eksempel:

“Hvis du skylder nogen 2 euro, siger du at du ikke har flere byttepenge lige nu, men at du kan vende tilbage med dem ved slutningen af rejsen. Eller spørg dem, om de hellere vil købe et skrabelod eller andet til en værdi af 2 euro. Fortvivl ikke hvis det ikke virker, du har i det mindste prøvet.”

En talsmand fra Retail in Motion har udtalt: ”Retail in Motion beklager enhver forvirring som følge af ordlyden i dette undervisningsmateriale, som er blevet trukket tilbage, og vi har siden hen ændret den anvendte tekst.”

Ryanairs CEO, Michael O’Leary er berygtet for at forsøge at beskære flyselskabets udgifter. I forrige måned beordrede Ryanair sine piloter til at flyve langsommere for at spare brændstof. Ændringen havde til formål at mindske flyselskabets brændstofbudget med 15 procent.

Læs mere på TheDailyMail.co.uk

Udgivet i Nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*