Blog-arkiv

Følg flyselskaberne på Facebook for de bedste tilbud

Du kan finde mange gode og billige flybilletter her på Billigeflybilletter.dk. Men nogle gange er der faktisk endnu bedre priser at finde – hvis du er fleksibel med hvor og hvornår, du ønsker at rejse.

Udgivet i Nyheder

Hvad er halvpension på hoteller?

Når du søger efter billige hoteller ser du ofte betegnelsen ”halvpension”. Halvpension betyder, at du får dækket 2 ud af 3 daglige måltider. Det er som oftest morgenmad og aftensmad, du får dækket. Frokosten skal du således selv finde enten på hotellet og betale for almindeligvis eller i byen, hvor hotellet ligger.

Udgivet i Nyheder

Gratis arrangement: Sådan finder du billige flybilletter

Skal du ud at rejse i 2016? Flybilletter er kun blevet billigere i løbet af de sidste par år – hvis du da ved, hvor du skal kigge henne!

Udgivet i Nyheder

Kabinepersonale bruger snydetricks for at beholde byttepenge

Ryanairs kabinepersonale er blevet instrueret i fup metoder for at undgå at give passagererne penge tilbage, når de køber mad og drikkevarer om bord. Kabinepersonalet opfordres til at følge en “keep the change”-politik i en intern træningsmanual. I manualen foreslås det, at de skal vildlede passagererne ved at påstå, at de ikke har flere byttepenge tilbage. Personalet opfordres til at spørge passagererne, om de i stedet har lyst til at bruge pengene på en af ​​flyselskabets egne skrabelodder eller andet fra vognen. Disse vejledninger findes i en træningsmanuel, som er udarbejdet af firmaet Retail In Motion. Firmaet hyres af flyselskaber

Udgivet i Nyheder