Følg flyselskaberne på Facebook for de bedste tilbud

 - Estimated reading time: 2 minutes

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.

Du kan finde mange gode og billige flybilletter her på Billigeflybilletter.dk.

Men nogle gange er der faktisk endnu bedre priser at finde – hvis du er fleksibel med hvor og hvornår, du ønsker at rejse.

Flyselskaber som Ryanair, Norwegian og EasyJet laver løbende kampagner med særligt billige billetter, hvor du fx kan flyve til alle de store europæiske hovedstæder for 250 kr. – og ind imellem billetter til 1 kr. pr. stk., hvilket særligt har været et varemærke for irske RyanAir.

Når de særlige kampagner kører, gælder det om at blive ramt med de gode tilbud.

Det gør du nemmest på 3 måder:

  1. Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få nyhedsbreve løbende. Hos det enkelte selskaber kan du ofte indstille frekvensen, hvis du ikke ønsker at modtage for mange e-mails.
  2. Følg de enkelte flyselskaber på Facebook ved at “Like” deres side. Et like er en interesseafgivelse, der betyder, at selskaberne rammer dig med deres Facebook annoncering.
  3. Og besøg løbende flyselskabernes hjemmesider, hvor de store rabatter ofte slås stort op på forsiden.

Allerede i dag kan du finde mange tilbud på flybilletter inden for Europa. Det er her, rutenettet er tættest, hvor der flyves oftest, og hvor en 1-2 timers flyvetur alligevel ikke koster så meget for flyselskabet.

Det er straks værre med langdistancebilletter til New York, Bangkok og destinationer, der ligger lidt længere væk. Her koster turen så meget for flyselskabet, at det ikke kan lade sig gøre at sælge den for 500 kr.

Med det sagt, så er flere selskaber igang med at knække koden til billige ture over Atlanterhavet og Rusland – herunder særligt Norwegian med deres Boeing Dreamliner 787-fly.

Se en meget udmærket video om, hvorfor små fly – som Dreamlineren er i forhold til fx Airbus A380 – har en økonomisk fordel her:

Udgivet i Nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*