Hotel i Brest

Brest er en havneby der ligger i det yderste Vestfrankrig. Brest har altid været en meget vigtig havneby pga. byens placering. Byen har i dag omkring 150.000 indbyggere og er helt klart et besøg værd.

Book hotel i

Vi finder de bedste og billigste hoteller i

Ankomst:

Afrejse:

Antal voksne:

Antal børn:

Tryk "Find" og se hoteller i nu

Halfdan Says:

Brest er en smuk by, ikke mange danskere når at opleve. Hvis du vil se en del af Frankrig, der ikke er Paris eller Lyon, så er kystbyen Brest med gode transport- og hotelmuligheder en oplagt mulighed.

Brest er en havneby der ligger i det yderste Vestfrankrig. Brest har altid været en meget vigtig havneby pga. byens placering. Byen har i dag omkring 150.000 indbyggere og er helt klart et besøg værd.

Det kan du opleve i Brest

Den mest kendte seværdighed i Brest er Château de Brest der er det ældste monument i byen. Slottet byder på meget historie og er en fantastisk bygningskonstruktion at se. Der er mulighed for at komme rundt og se næsten hele slottet.

Du kan vælge at få en videoguide med rundt på turen, det giver en fantastisk mulighed for at høre hele slottets historie. Den eksisterer ikke på dansk men der er en engelsk version.

Lige på den anden side af slottet er der en anden seværdighed – lidt i forbindelse med slottet nemlig Tour Tanguy.

Brest har i mange år været en central flådebase i Frankrig og var meget i spil under anden verdenskrig pga. byens placering ved den dybe bugt Rade de Brest der skærer sig ind i Frankrig omkring Brest. Der er derfor mulighed for at se nogle helt gamle både omkring slottet of Tour Tanguy da en af Brests havne ligger der. Der ligger også hoteller i Brest nær Tour Tanguy.

Transport i Brest

Når du skal rundt i Brest er der busser men også den nye sporvogn, der begyndte at køre i 2012, kører rundt i Brest. Sporvognen giver en god mulighed for nemt at komme rundt i byen da den i gennemsnit kører hvert 5. minut og ikke koster meget at bruge.

Busserne i Brest fungere også godt og giver mulighed for at komme videre rundt i byen end lige de steder sporvognen dækker. Du kan med fordel købe et 10-turs klippekort som du både kan bruge i busser og sporvognen.

For at komme til Brest er det nemmest at flyve. Der er ikke direkte fly mellem Brest og Danmark. Men flyver du fra København kan du nemt finde en afgang med en enkelt mellemlanding – oftest i en af Paris’ to lufthavne. Vær dog opmærksom på at du lander og flyver fra den samme lufthavn. Det kan hurtigt blive besværligt at skulle til af skifte lufthavn i Paris – specielt hvis du ikke er kendt i Paris’ undergrund.

Tænk også altid over når du bestiller flybilletter at bestille i så god tid som muligt. Jo længere du venter jo dyrere bliver billetterne, og hvis du bestiller tidligt er du også sikker på ar finde de bedste afgange.

Når du har fundet dine flybilletter er det næste at finde hotel i Brest. Du kan med fordel bestille de to sammen og på den måde sparer penge.

Spisesteder og shopping i Brest

Hvis du er kommet til Bretagne er der god grund til at tage på Creperie og spise. Frankrig og specielt Bretagne er kendt for lave crepes – eller pandekager som vi ville sige på dansk. I Frankrig serveres de også som crepes noires der er mere frokost crepes eller aftensmads crepes med fyld.

Ud over crepes er Bretagne også kendt for at producere karamel på forskellige vis samt fisk på dåse, f. eks. sardiner.

Brest er en hyggelig by og besøge med gode muligheder for kulturelle oplevelser – find dit hotel i Brest her på siden.

Spændende seværdigheder i ..

Lufthavne i nærhede ..

Book hotelværelse!

Ankomst:

Afrejse:

Antal voksne:

Antal børn:

Book hotelværelse!