Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Se priser på billige flybilletter til Beijing på BilligeFlybilletter.dk.

For mange danskere er en tur til Asien lig med flybillet til Bangkok eller vietnamesiske Hanoi.

Men også Beijing er i stigende grad en mulighed – især takket være aggressive Air China, der med lave priser forsøger at lokke flere danskere til den kinesiske hovedstad.

Endnu er der få direkte flybilletter til Beijing, men med en mellemlanding i førnævnte Bangkok eller en tur over mellemøstlige Doha i Qatar kan det lade sig gøre at komme til Kina på omkring 16-20 timer. Det er næsten kan australske Sydney og japanske Tokyo, der ligger længere væk.

Beijing er en oplevelse, da det er verdens andenstørste by efter Mexico City. De enormt mange mennesker vil få dig til at savne stille og rolige Danmark, men det er også et spændende indblik i en helt anden kultur.

Billige flybilletter til Beijing startar fra cirka 5.000 kroner, hvis du er ud ei god tid – 6-7.000 kroner er en mere realistisk pris for en tur frem og tilbage. Du kan være heldig at få en tur med det gigantiske Airbus A380 fly fra København, der siden december 2015 har fløjet til bl.a. Beijing gennem de mellemøstlige landingsbaner.

Exciting sights in ..