Fire ting du ikke må gå glip af i Beijing  

 - Estimated reading time: 2 minutes

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.

Går turen til Beijing? Se vores korte guide til 4 ting, du skal se på turen!

Noget for den kulturelle

Beijing er en storby som emmer af liv, og enhver europæer vil blive både fascineret, forfærdet, forundret og forarget over den meget anderledes måde, som kinesere lever deres liv på. Tingene er ikke så retlinede i denne kinesiske storby, men det udgør også en del af charmen. Der er noget for enhver; og er du typen som er til historie og kultur, så er der to ting som du i hvert fald ikke må snyde dig selv for.

Den Himmelske Freds plads er både en imponerende plads som strækker sig vidt med Maos Mausoleum på den ene side og Det Forbudte Palads på den anden, men også stedet for et berømt studenteroprør. Her kan man virkelig føle historiens vingesus, og når man er færdig med dette, så kan man vandre over til det allerede nævnte palads, og udforske dette.

Paladset er ikke bare et slot, men en hel by i sig selv, bestående af vanvittigt smukke bygninger i gammel kinesisk stil. Her boede i gamle dage kejserens, hans konkubiner og hans hundredvis af tjenere i et liv fyldt med luksus. I dag er kejseren styrtet, og paladset befolkes kun af turister.

Du finder dine flybilletter til Beijing her.

Noget for den madglade

Men Beijing er ikke kun kultur, men også mad. Er du modig og klar på at prøve noget nyt når det kommer til kulinariske oplevelser, så er dette helt sikkert stedet for dig. Man kan få en række lækre retter, for eksempel peking and, men også nogen som nok vil få selv den mest hardcore europæer til at tøve. For eksempel ynder mange restauranter at holde akvarier med levende havdyr, så man selv kan vælge sin middag og se den blive dræbt og tilberedt – på den måde er man jo sikker på at den er frisk!

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*