Hotel i Dubai

Går turen til Dubai?

Find det helt rigtige hotelværelse i Dubai. Indtast her hvornår I checker ind, hvornår I checker ud og hvor mange voksne og børn I er. Så søger vi blandt alle ledige hoteller i Dubai og finder både bedste og billigste til jer.

Book hotel in

We find the best and cheapest hotels in

Arrival:

Departure:

Number of adults:

Number of children:

Press "Find" and view your hotels in now


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/billigeflybilletter.dk/public_html/wp-content/themes/billigeflybilleter1/template-parts/hotels/cheapest-hotels.inc.php on line 7

Dubai er en populær destination at tage til, hvis man vil have en uforglemmelig ferie og et sted, hvor penge absolut ikke er noget issue. Dubai udgør kun et af de i alt syv emirater, der tilsammen giver de Forenede Arabiske Emirater. Dubai er ikke det største emirat, men kun det næststørste efter Abu Dhabi, som ligeledes også besøges af mange turister hvert år, men ikke i same omfang som Dubai.

Dubai er indbegrebet af ufattelige flotte og dyre skyskrabere, hvor man sågar kan bo i, da nogle af de høje skyskrabere i byen er hoteller. Det er dog langt fra alle hotellerne, der er til at betale for almindelige mennesker, men nogle er også til rimlige priser, hvor selv den almindelige danske familie kan være med. På samtlige hoteller i Dubai vil du opleve en fantastisk god service, da de er utrolig serviceminded og hvor alt kan lade sig gøre. Det skal forstås på denne måde, at har du penge nok, skal det nok kunne lade sig gøre. Det kan være alt mellem himmel og jord, men det ses ofte, at rigmænd fra Rusland eller USA besøger Dubai og har nogle mærkværdige ønsker, når de skal indlogeres på et hotel.

Et hotelværelse for et par på to vil typisk koste fra 2.000 kroner og opefter for en overnatning. Med i prisen for du så også luksus, som du aldrig har set det før og 2.000 kroner for en overnatning i Dubai er bestemt ikke dyrt, da du med en hurtig søgning godt kan finde ledige hotelværelser, der koster op til 7.000 – 8.000 kroner pr. nat. En pris de færreste danskere vil have råd til at betale, men Dubai er et sted indberettet af luksus og vil man besøge stedet, må man betale det som det engang koster.

Du vil også kunne opleve nogle vilde ekstremer, hvor du bl.a. i Dubai kan finde verdens højeste tårn kaldt Burj Khalifa med sine imponerende 828 meter. For at det ikke skal være løgn, ligger der et enormt stort shoppingcenter ved foden af tårnet ved navn Dubai Mall, hvor der er intet mindre end 1200 forskellige butikker. Det gør shoppingcenteret til verdens største og et center, der bør besøges, hvis rejsen går til Dubai. Du finder samtlige kendte og ukendte tøjmærker, hårde hvidvarer og alt muligt andet i dette center. Du vil hurtigt kunne bruge en hel dag og stadig ikke have set alle butikker, da det er så kæmpestort, at man næsten ikke kan forstille sig det uden, at have set det i virkeligheden.

Exciting sights in ..

Nearby airports ..

Book a Room!

Arrival:

Departure:

Number of adults:

Number of children:

Book a Room!