Børnekuffert Test 2019 – Test af 6 børnekufferter

 - Estimated reading time: 6 minutes

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.

Når kufferten skal købes til de mindste, er det ikke helt lige meget, hvad det er for en. Selvfølgelig skal kvalitet og funktionalitet være i top, men for børnene er det også vigtigt, hvordan deres kuffert ser ud. Herunder kommer en guide til at købe børnekufferter, så både forældre og børn er tilfredse.

Hvordan vælger man den rette kuffert til sit barn?
Det handler ofte om at kunne kombinere det praktiske og funktionelle med et design, som børnene bliver draget af. De fleste børnekufferter har det behagelige teleskophåndtag og hjul, så de små også selv kan trække rundt med deres kuffert.

Derudover handler det om at finde en med den rette størrelse og de rette indvendige og udvendige funktioner. Mange børnekufferter har et indvendigt pakkesystem, der gør pakkeprocessen lettere og mere organiseret. En udvendig lomme på forsiden er ofte også rar at have til de småting, der skal være let tilgængelige.

Med hensyn til design findes der noget til enhver smag. Både det mere klassiske, der passer til en bredere aldersgruppe, men også de mere køns- eller aldersmålrettede design. De mange muligheder gør, at det er nemt at finde en kuffert som dit barn vil elske, men som også er praktisk for dig som forælder. Og ingen grund til at bruge flere tusinde kroner på det. Man kan nemt finde flotte og kvalitetstestede børnekufferter til overskuelige priser. Se det udvalg vi har valgt at anmelde herunder og find den rette til dit barn i dag.

Funktionelle og kreative kufferter fra Pick & Pack

Peace Børnekuffert. Pris: 599 kr

https://rejsegear.dk/pick-pack-peace-boernekuffert/

En sjov og funktionel børnekuffert med teleskophåndtag fra Pick & Pack. Den har et praktisk pakkesystem indvendig samt en frontlomme, hvilket gør det ekstra let at pakke.

Den kan let trækkes rundt på grund af teleskophåndtaget og de to små hjul, så selv de mindste kan klare opgaven.

Kufferten er blød, men har forstærkede hjørner, så den sagtens kan klare at blive væltet lidt rundt af dit barn. Det fine design i rød og blå kan tilfredsstille både piger og drenge.

Designet med de eksotiske karakterer fra rundt omkring i verden, giver dem følelsen af at skulle ud og opleve nye steder og folkefærd. Designet er stadig meget klassisk og kan bruges af børn i et bredt aldersfelt.

Mål:: 45 cm x 32 cm x 20 cm. Volumen: 28 L. Vægt: 2.5 kg

Disney Cars Børnekuffert. Pris: 549 kr

https://rejsegear.dk/disney-cars-boernekuffert/

En unik børnekuffert, der er designet efter Lynet McQueen fra tegnefilmen Biler. Denne kuffert er en hver lille drengs drøm. Teleskophåndtaget kan gemmes væk, så kufferten kan lægges ned og ligne en faktisk bil.

Herudover har den forlygter, der kan lyse. En mere overbevisende bilkuffert findes ikke. Den er selvfølgelig også i høj kvalitet og i let materiale, så den blot vejer 2 kg.

Den er dejlig rummelig og kan indeholde op til 27 liter. Den har også et indbygget pakkesystem med både elastikbånd til at holde alting på plads og en indvendig lomme.

Så hvis dit barn er Lynet McQueen-fan, så får du et barn, der glæder sig lige så meget til at skulle køre rundt med sin seje kuffert som til at skulle på ferie.

Mål: 48 cm x30 cm x 19 cm. Volumen: 27 L. Vægt: 2 kg.

Pack Aqua Børnekuffert. Pris: 599 kr

https://rejsegear.dk/pick-pack-cute-aqua-boernekuffert/

Rigtig sød børnekuffert i mintgrøn, dekoreret med motiver af mus og blomster, og med lyserøde lynlåse. Den har et indvendigt pakkesystem, der gør pakningen til en nem og organiseret opgave. Herudover har den en udvendig lomme og en lille lomme bagpå til det musedekorerede adressekort. Den har et praktisk teleskophåndtag og hjul, så selv de mindste kan køre rundt med kufferten uden problemer. En sød og praktisk kuffert fra Pick & Pack, som små piger vil elske at trække rundt med.

Mål: 45 cm x 32 cm x 20 cm. Volumen: 28 L. Vægt: 2,5 kg

Pack Flagermus Børnekuffert. Pris: 599 kr.

https://rejsegear.dk/pick-pack-flagermus-boernekuffert/

Denne praktiske børnekuffert har det hele. Teleskophåndtaget og hjulene under bunden, gør også denne kuffert super let at trække rundt med, selv for de mindste.

Den har et indbygget pakkesystem, der gør det let og overskueligt at pakke. Og med sine 28 liter er der plads til det hele. Herudover har den en praktisk lomme på ydersiden.

Den kan med sit unikke flagermusdesign imponere familiens drengebørn, der helt sikkert vil synes, at den er sej.

Mål: 45 cm x 32 cm x 20 cm. Volumen: 28 L. Vægt: 2,5 kg

Blå Ugle Børnekuffert. Pris: 599 kr.

https://rejsegear.dk/pick-pack-ugle-graa-boernekuffert/

Endnu en fin kuffert fra Pick & Pack i et tidløst ugledesign. Kufferten her er blå med gule lynlåse, men fås også i grå. Denne børnekuffert er særligt praktisk, idet den ikke blot er udstyret med et indvendigt pakkesystem, men også har to udvendige lommer til de ting, der skal være let tilgængelige. Den har desuden en indbygget lomme til adressekort. Denne kuffert er yderst velegnet både til de mindste og til de lidt større.

Mål: 45 cm x 32 cm x 20 cm. Volumen 28 L. Vægt 2,5 kg.

Robust børnekuffert med rygsæk fra Conwood. Pris: 699 kr.

https://www.carriealong.dk/kufferter/born/conwood-mini-bornekuffert-m-rygsaek-pink

Denne kuffert er til alle prinsessepigerne derude. En sød og piget SkyKids børnekuffert fra Conwood på 20 liter. Til kufferten medfølger også en rygsæk, der passer ind i kufferten. Kufferten kan opdeles i to rum ved at lukke den ene side af med en lynlås.

Rygsækken har både et stort og et lille rum. Materialet er polycarbonat, hvilket gør kufferten hård og stødsikker, så alt inde i kufferten bliver passet godt på under rejsen. Kufferten vejer 1,9 kg og rygsækken vejer blot 400 g. Med sit charmerende lyserøde design, kan små piger kun være glade for at kunne vise sig frem med både kuffert og rygsæk, hvad end det er på charterferien eller på weekend hos bedsteforældrene.

Kuffertmål: 43 cm x 36 cm x 21 cm. Vægt 1,9 kg. Volumen: 20 L.

Rygsækmål: 36 cm x 26,5 cm x 11 cm. Vægt: 400 g.

En svær beslutning?

Det kan være svært midt i al ferieplanlægningen også at skulle tage stilling til, hvilken børnekuffert, der skal købes. Et godt råd er, at tage dit barn med på råd. Dit barn har helt sikkert mening om, om det skal være flagermus eller ugler, eller noget helt tredje. Lige meget hvad beslutningen ender på, bliver dit barn helt sikkert glad for selv at kunne prøve at trække rundt med sin egen splinternye kuffert på ferien.

Udgivet i Test, Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*