Weekendtaske Test 2019 – Test af 5 weekendtasker

 - Estimated reading time: 7 minutes

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.

Skal du afsted på kroophold med kæresten? Er du blevet sendt på forretningsrejse hen over weekenden? Eller skal børnene sendes afsted på fodboldcamp udenlands? I alle henseenderne kan en weekendtaske være nødvendig – dog er der langt mellem snapsene, og stor forskel på, hvad de forskellige modeller har af egenskaber.

Her er der derfor testet en håndfuld forskellige modeller, der alle har hver deres fordele, afhængigt af hvad de skal benyttes til.

Tiger of Sweden Pinchon weekendtaske – god kvalitet til både fritid og arbejde

https://www.carriealong.dk/dametasker/weekendtasker/tiger-of-sweden-pinchon-rejsetaske-i-skind-sort

Er du på jagt efter en weekendtaske der, ud over at skulle være praktisk og kunne rumme det meste også skal være i topkvalitet og og havde et lækkert design? Så kan en weekendtaske i læder fra Tiger og Sweden være den perfekte løsning!

Brandet Tiger of Sweden er berygtede for at lave kvalitet der ligger i top, således at du får en luksusvare, der kan holde længe. Dette er naturligvis også tilfældet med deres weekendtaske.

Modellen er fremstillet i solidt og holdbart skind, der både fås i sort og i cognac. Tasken er rummelig, og kan derfor rumme det meste, du bør have med på en weekendtur, hvad end det er en kortere forretningsrejse eller en tur med familien.

Med denne taske får du derfor:

 • Kvalitet i top
 • Design i top
 • Rummelighed til alt, du har behov for

Dog er fokus med denne model ikke udelukkende lagt på design og kvalitet, men ligeledes funktionalitet, så den også bliver praktisk at rejse med:

 • Tasken har en aftagelig skulderrem
 • Tasken har to håndtag, for let og hurtig transport
 • Tasken måler 30 x 51 x 31,5 cm

Carlobolaget Sandhamn – Det feminine valg

https://rejsegear.dk/carlobolaget-sandhamn-graa-weekendtaske/

Om end du skal på weekendtur med veninderne, en tur med arbejdet eller med familien, så er er Carlobolaget Sandhamns weekendtaske et godt valg for dig, der ønsker en taske med et feminint touch. Hvor mange tasker udelukkende har fokus på, at de skal være nemme og praktiske at benytte, har denne taske også designet med sig.

Tasken fås i flere forskellige afdæmpede farver, så du kan vælge en model, der har din yndlingsfarve, og som matcher din stil bedst muligt.

Tasken har plads til at rumme, hvad du har brug for på en weekendtur. Hvad end det er toilettaske eller ekstratøj, gør størrelsen på tasken, at der er plads til de mest gængse hverdagsting. Ligeledes er denne model en del billigere end mange af de andre weekendtasker, der har til formål både at være praktiske og se godt ud.

Tasken er derfor til dig, der

 • Ønsker et feminint look, selv på ferien eller weekendturen
 • Har brug for en rummelig taske
 • Ikke ønsker at betale det hvide ud af øjnene for en weekendtaske

Ydermere har tasken flere specifikationer, der gør den handy at have med sig

 • Ekstra lomme på ydersiden til eksempelvis nøgler eller pung
 • Aftagelig skulderrem
 • Håndtag i slidstærkt skind, hvis du ikke ønsker at benytte skulderremmen
 • Måler 55 x 25 x 25 cm

Epic Adventure Lab UltraMega Duffelbag XL – en sporty weekendtaske med plads til det hele

https://rejsegear.dk/epic-adventure-lab-ultramega-duffelbag-xl/

Har du behov for en weekendtaske, der mest af alt skal være robust, praktisk og skal kunne klare lidt af hvert? Så er Epic Adventure Lab UltraMega Duffelbag XL en oplagt mulighed. Tasken er fremstillet i tyndt letvægtsmateriale, der gør, at den vejer så lidt som muligt, når du pakker den med bagage. Det tynde materiale gør dog ikke, at tasken let falder fra hinanden, da den er ekstra forstærket i både bunden og kanterne, så den tåler lidt ekstra.

Dermed kan tasken tåle ekstra slid, hvis den eksempelvis skal smides ind i et fly eller bag i en bus.

Tasken er optimal for dig, der vil have mulighed for at have meget bagage med i en weekendtaske. Den kan rumme 150 liter, og er derfor et godt bud, hvis du eksempelvid dyrker sport og skal have meget udstyr med dig, eller hvis I er flere, der skal pakke i samme taske.

Tasken kan alt i alt siges at være:

 • Et praktisk alternativ til en weekendtaske
 • Let at transportere
 • I slidstærkt materiale og god kvalitet

Denne weekendtaske har ligeledes en del kvalifikationer og egenskaber, der gør den praktisk i flere henseender:

 • Taskens er fremstillet i vandtæt polyester
 • Tasken har ekstra yderlomme, hvori man kan putte ting man hurtigt skal kunne have adgang til
 • Tasken har både håndtag og aftagelig skulderrem

Spikes and Sparrow weekendtaske – kvalitet der kan betales

https://www.carriealong.dk/dametasker/weekendtasker/spikes-sparrow-rejsetaske-i-skind-brun

Spikes and Sparrow weekendtasken er en god mulighed, hvis man både ønsker en taske i kvalitet, i lækkert design og til en pris, der er til at betale.

Tasken er fremstillet i solidt og slidstærkt brunt læder, med en overflade der giver den et råt look. Selvom tasken har flere detaljer i form af både spænder og fremtrædende syninger, er denne model designmæssigt en god mulighed til både mænd og kvinder. Det flotte materiale og de simple detaljer giver tasken et minimalistisk look, der kan passe til stort set alle stile.

Selvom tasken er fremstillet i solidt materiale, er den langt fra blandt de dyreste på markedet, og er derfor en af de få taske i ægte skind, der har en overkommelig pris

Tasken er så at sige for dig, der ønsker:

 • Lækkert design
 • God kvalitet
 • En pris der er til at betale

Ud over det lækre design og den høje kvalitet, har tasken yderligere specifikationer:

 • Lynlås fra ende til anden i det store rum
 • Håndtag i slidstærkt materiale
 • Måler 54 x 31 x 20,5 cm

Carlobolaget sportstaske – den praktiske og billige model

https://rejsegear.dk/carlobolaget-sportstaske/

Denne taske fås i tre forskellige størrelsesmuligheder, og er derfor et sikkert valg, uanset hvem der skal benytte den og hvor meget der skal pakkes. Denne weekendtaske er lavet med fokus på, at den først og fremmest skal være praktisk for køberen. De forskellige størrelser gør, at tasken både er en oplagt mulighed for dig der skal have pakket både sportsudstyr og toiletgrej ned i én og samme taske – men også til dig, der har behov for en weekendtaske til børnene, de selv er i stand til at slæbe.

Ved køb af denne model får du derfor

 • Stor rummelighed
 • Slidstærkt materiale
 • Mulighed for valg af forskellige størrelser
 • En billig taske i god kvalitet

Selvom tasken er enkel i sit design, er der stadig lagt vægt på detaljer, der skal gøre både pakning og rejse nemmere for dig, når den skal med på tur. Tasken har eksempelvis specifikationer som:

 • Dobbelt lynlås, der kan lyne begge veje, så du hurtigt kan finde ting i den ene ende
 • Ekstralomme på siden, til ting du hurtigt skal kunne få fat i
 • Slidstærke håndtag der kan håndtere tung belastning
 • Materiale i polyester der kan tåle lidt af hvert

Gør op med dig selv, hvad du har af behov

Selvom forskellige test kan være med til at indikere, hvilken weekendtaske man bør gå efter, er det også vigtigt, du følger din egen mavefornemmelse. Der er stor forskel på, hvilke typer af tasker man kan købe, og det er derfor vigtigt at gøre op med sig selv, hvad man har af krav til tasken.

Skal den eksempelvis kunne rumme to toilettasker, eller er det nok blot at have en tandbørste og en deodorant med? Skal den kunne klare at blive smidt lidt rundt med af flypersonalet, eller skal den udelukkende benyttes som egen håndbagage?

Her er der altså stort forskel på, om du vælger den pæne lædertaske eller den robuste sportsmodel.

Weekendtasken til arbejde eller fritid?

En anden ting der kan være relevant er at tænke over, er til hvilke formål, weekendtasken skal benyttes. Er det til arbejdsrelaterede situationer, hvor du skal fremstå professionel, kan det være du helt vil have en pæn lædertaske, der passer dresscoden.

Skal du derimod have familien afsted på tur, er en praktisk og rummelig taske, der kan tåle en tung belastning, være det rette valg for dig.

Dog er testene en god guideline til, hvad de forskellige tasker har af kvaliteter.

Udgivet i Test, Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*