CN Tower (Canada)

Attraction Type:

  • Seværdigheder

I Canada er der et meget højt tårn. Det befinder sig i byen Toronto, og er et fantastisk attraktion. Denne bygning kaldes CN Tower og var indtil 2007 den højeste fritstående bygning og herefter tårn i hele verden. Det kan ses på lang afstand og er et stor blikfang med en højde på præcis 553,33 meter. Tårnet er en stor turistattraktion på grund af den udsædvanlige højde og den helt unikke oplevelse, der følger med et besøg.

CN Tower i Canada indeholder imponerede tal

Bygningen er et TV og radiotårn og indeni gemmer sig en unik mulighed for observation og et lækkert restaurantbesøg. Den øverste etage er 446,5 meter højt oppe, så vil der være en rig mulighed for at få et fantastisk udkig over byen med den smukke arkitektur. Her kan de flotteste billeder blive taget og give et minde for livet sammen med venner eller familie. Bygningen kan i alt prale af at have 147 etager, inden man rammer øverste dæk. Konstruktionen af tårnet blev startet i 1973 og stod i slutningen af år 1976 helt klar til befolkningen store fornøjelse.

CN Tower gemmer på enestående oplevelser

Restauranten 360 befinder sig 351 meter oppe over jorden, og her findes den lækreste kulinariske oplevelse. Det er en af de fineste spisesteder i byen, og derudover får man en unik udsigt med i købet. I dag er tårnet det tredje største i verden og tiltrækker mere end 2 millioner internationale besøgende om året. Ud over restauranten kan man få spændende og nervepirrende oplevelser på en etage af glas 342 meter over jorden og få et perfekt udsyn direkte nedad. Derudover kan man komme udenfor og gå på taggrænsen i en højde af 356 meter og mærke adrenalinen suse gennem blodet.

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.